Arbeidsovereenkomst

Voor veel ondernemers is het uurtarief van een advocaat of jurist te hoog. Juridische begeleiding bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst wordt daardoor niet altijd ingeschakeld, met mogelijke problemen later. Bij Yellow Walnut Legal deel jij een team van huisjuristen met andere ondernemers. Al vanaf € 39 per maand heb jij daardoor altijd toegang tot juridisch advies. Meld je nu aan en binnen 5 minuten heb je toegang tot je eigen huisjurist.

 
Nu Aanvragen

arbeidsovereenkomst

Hoe zorg ik voor een goede arbeidsovereenkomst? 

Op internet zijn genoeg voorbeelden van een arbeidsovereenkomst te vinden. Maar een arbeidsovereenkomst opstellen voor jouw specifieke onderneming vergt vaak toch bepaalde aanpassingen. Er zijn veel verschillende soorten arbeidsovereenkomsten, deze zijn afhankelijk van de functie en de bedrijfstak. Yellow Walnut Legal helpt jou bij het opstellen hiervan. Zodat jij een arbeidsovereenkomst hebt die afgestemd is op jouw arbeidsrelatie(s).

 

Voldoet de arbeidsovereenkomst die ik nu gebruik nog wel? Kan een jurist mijn overeenkomsten eens nakijken? Wat mag ik wel en niet opnemen? Yellow Walnut Legal geeft antwoord op al jouw vragen.

 

 

Laat jouw arbeidsovereenkomst juridisch toetsen

Met het Yellow Walnut Legal abonnement voor ondernemers heb jij onbeperkt eerstelijns juridisch advies en hulp voor een vast laag bedrag per maand. Ook bij het opstellen van, nakijken van of adviseren over arbeidsovereenkomsten. Al vanaf € 39 per maand.

 

Sluit nu online een abonnement af en wij helpen jou direct. Heb je daarna geen juridisch advies voor ondernemers meer nodig? Geen probleem, het abonnement is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar.

 

Lees referenties over Yellow Walnut Legal.

 

Algemene voorwaarden | Overeenkomst van opdracht | Huurcontract Samenwerkingsovereenkomst


Yellow Walnut uitgelicht in de pers door: