Geheimhoudingsverklaring

Ben jij op zoek naar een geheimhoudingsverklaring? Een uiterst belangrijk document voor ondernemers wanneer er sprake is van gevoelige informatie die beschermd moet worden. Bij Yellow Walnut Legal kun je een geheimhoudingsverklaring downloaden. Meld je nu gratis aan en krijg direct toegang tot dit document. Aanmelden kost nog geen 2 minuten van je tijd.

 
Nu gratis downloaden

geheimhoudingsverklaring

Wanneer heb ik een een geheimhoudingsverklaring nodig?

Het opstellen van een geheimhoudingsverklaring is een eerste belangrijke stap bij het overhandigen van vertrouwelijke informatie. Bijvoorbeeld bij verkoop van jouw bedrijf, bij het aangaan van een partnership of bij het verkrijgen van financiering. Bij dergelijke trajecten moet je elkaar informatie geven, toegang tot de administratie geven en andere bronnen die van belang zijn bij het doen van een deal. Het is daarom belangrijk dat je met elkaar afspreekt dat deze informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Een geheimhoudingsverklaring is eigenlijk een soort contract. Het zorgt ervoor dat de unieke input die jij levert aan een product of een dienst, niet zomaar door derden gebruikt mogen worden voor de verkoop van hun eigen producten of diensten. Dit doucment is een soort stok achter de deur, een stukje bescherming voor jou als ondernemer. In deze verklaring wordt vastgelegd dat diegene aan wie het product of concept wordt voorgelegd, deze informatie als vertrouwelijk erkent en dat dus voor zich dient te houden. Ook wordt hij of haar verplicht om een schadeloosstelling uit te keren wanneer er inbreuk wordt gemaakt op de kenmerken van dit product of concept.

 

Meld je (gratis) aan bij Yellow Walnut. Vervolgens kan je gratis een geheimhoudingsverklaring downloaden in jouw eigen inlog omgeving ‘Mijn Yellow Walnut’ (ga binnen 'Community' naar 'Voorbeeld documenten').

 

Naast een geheimhoudingsverklaring, vind je hier ook een businessplan voorbeeld, een marketingplan voorbeeld, een voorbeeld factuur, een voorbeeld offerte en een ondernemingsplan voorbeeld.   


Yellow Walnut uitgelicht in de pers door: