Juridisch adviseur

Wil jij een vraag over bijvoorbeeld een overeenkomst of een conflict voorleggen aan een juridisch adviseur, maar geen hoge uurtarieven betalen? Vanaf €39 p.m kan je onbeperkt een juridisch adviseur raadplegen. Ondernemers hebben zeer regelmatig te maken met juridische vraagstukken, waarbij een juridisch adviseur bijvoorbeeld kan helpen met een goede en zakelijke oplossing.

 
Juridisch adviseur inschakelen

Juridische vraag

Juridisch adviseur nodig?

Een zakelijk juridisch adviseur kan in veel situaties voorkomen dat een conflict uit de hand loopt en eindigt in een rechtszaak. Daarnaast helpt de juridisch adviseur om documenten, brieven en contracten te controleren. Het uur tarief van juristen en advocaten is over het algemeen erg hoog, waardoor de kosten van juridisch advies behoorlijk kunnen oplopen. Wij maken een juridisch adviseur betaalbaar, door een collectief van ondernemers samen gebruik te laten maken van onze juridische service. Vanaf €39 p.m. kan je onbeperkt gebruik maken van de juridisch adviseurs van Yellow Walnut Legal.

 

Welke andere opties?

Er zijn een aantal mogelijkheden om juridische advies in te winnen.

  • Rechtshulp: particulieren kunnen vanuit de overheid rechtshulp krijgen, hiervoor kan je met een juridische vraag terecht bij het Juridische Loket. Het Juridisch Loket is een basisvoorziening (kosteloos), maar beantwoord geen vragen omtrent het uitoefenen van een zelfstandig beroep of bedrijf. Je kunt hier als ondernemer dus meestal geen gebruik van maken.
  • Rechtsbijstandsverzekering: deze verzekert juridische bijstand bij een conflict. Vaak vallen ondersteunende vragen (mogelijk voorafgaand aan een conflict) niet onder de dekking. De kosten van een rechtsbijstandsverzekering hangen af van de dekking en de verzekeraar.
  • Advocaat: deze kan juridisch vragen beantwoorden, maar is duur. De tarieven voor een advocaat variëren van €150,- tot €350,- per uur. Een advocaat is bevoegd om elke procedure te voeren.
  • Jurist: deze kan ook juridische vragen beantwoorden en heeft gemiddeld een lager tarief dan een advocaat, variërend van €125,- tot €250,- per uur. Een jurist is niet bevoegd om alle procedures te voeren.

Betaalbare zakelijke juridisch adviseur

De juristen van Yellow Walnut Legal zijn erg voordelig, omdat een collectief van ondernemers gebruik maakt van onze dienst en advies alleen online (per mail) en telefoon verloopt. Vanaf €39,- per maand kan je onbeperkt contact zoeken met onze juristen om vragen te stellen, brieven, documenten en contracten te laten controleren.

 

Krijg direct toegang tot onze juridisch adviseurs.

 

 

 

 

Overeenkomst van Opdracht | Huurcontract | Samenwerkingsovereenkomst | Arbeidsovereenkomst


Yellow Walnut uitgelicht in de pers door: