debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Binnen het Yellow Walnut Legal Extra abonnement zit ook de Debiteurenbeheer service. Yellow Walnut Legal werkt hierin samen met Vesting Finance. Mocht een klant van jou niet betalen dan heb jij hiermee toegang tot een volwaardige incassopartner, die jou helpt bij het innen van vorderingen. 24/7 via het online systeem. Ook kan je ‘checks’ uitvoeren op klanten en/of mogelijke partners. 

 
Nu Aanvragen

Wat krijg je met de Debiteurenbeheer service?

‘Checks’: Om onbetaalde facturen te voorkomen

Weten met wie je zaken doet.

Een belangrijk aspect om onbetaalde facturen te voorkomen, is te weten met wie je zaken doet. Om jou van het beste advies te kunnen voorzien, maken wij gebruik van een aantal gecombineerde databronnen. Zo beschik je altijd over de meest actuele informatie in een duidelijk en overzichtelijk rapport.

Bij het Yellow Walnut Legal Extra abonnement krijg je direct gratis 50 ‘clicks’ (à € 0,50). Met deze ‘clicks’ betaal je voor de rapporten die je opvraagt. Jouw clicksaldo controleer je op de teller, achter de inlog.


Is jouw tegoed onder de 26 clicks dan wordt deze automatisch verhoogd met 50 clicks à 25 euro zodat je altijd over voldoende clicks beschikt om rapporten op te vragen. Dit bedrag wordt alsdan separaat door Vesting Finance, onze partner die jouw debiteurenbeheer verzorgt, aan jou gefactureerd.

 

Voorbeeld rapport personen 
Voorbeeld rapport bedrijven 

Uitgebreide informatie over de ‘Checks’ en het aantal ‘clicks’ per type rapport vind je hier

Incasso partner: Een expert aan jouw zijde om vorderingen te innen

De zekerheid van een expert aan jouw zijde bij het innen van vorderingen.

Betaalt een klant ondanks jouw inspanningen toch niet, of niet op tijd, dan kan jij rekenen op één van de leidende incassopartners voor het MKB. Jij geniet hierbij van de volgende voordelen:

  • Kosteloos aanleveren van vorderingen en 24/7 te volgen via het online systeem
  • Geen kostenvoorschot bij een gerechtelijk traject
  • Maximaal € 200,- deurwaarderskosten bij een gerechtelijk traject
  • 45 incassostickers om jouw laatste aanmaning kracht bij te zetten 

In samenwerking met Vesting Finance

Yellow Walnut Legal werkt samen met Vesting Finance voor de Debiteurenbeheer service. Vesting Finance is een leidende partij in Nederland op het gebied van debiteurenbeheer, incasso en credit management. Vesting Finance voert de Debiteurenbeheer service uit van Yellow Walnut Legal. Meer informatie over Vesting Finance


Yellow Walnut uitgelicht in de pers door: