Yellow Walnut lanceert eerste online AOV van Nederland, met online advies.

Geplaatst op 21 jan 2014

Naast de huidige diensten Yellow Walnut Trainingen en Yellow Walnut Legal lanceert Yellow Walnut vandaag een nieuwe dienst; Yellow Walnut Verzekeringen.

 

Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te duur en te complex vinden. Dit onderstreept de behoefte aan de online AOV door Yellow Walnut Verzekeringen, waardoor een AOV veel goedkoper en makkelijker aan te vragen is.

 

Yellow Walnut Verzekeringen is de eerste partij in Nederland die het aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) online mogelijk maakt met online advies. De kosten liggen hierdoor voor het advies en aanvragen van een AOV tot ruim 50% lager dan bij traditionele aanbieders. Daarnaast is ook het proces van aanvragen vereenvoudigd door dit online mogelijk te maken. Ook de pers heeft dit opgepakt, bijvoorbeeld BNR Nieuwsradio. 

 

Naast de AOV biedt Yellow Walnut Verzekeringen ook collectieve autoverzekeringen aan en voegt zij binnenkort nog meer verzekeringen toe. Allemaal gericht op ondernemers, online, zonder provisie en met collectiviteitsvoordeel.

 

Yellow Walnut Verzekeringen is in het bezit van een eigen AFM vergunning. Ga naar Yellow Walnut Verzekeringen.