Yellow Walnut te gast bij BNR

Geplaatst op 14 mei 2013

Dinsdag 14 mei om 13.30 is Yellow Walnut te gast bij BNR in het programma Zakendoen met... Het zakelijke actualiteiten programma voor ondernemers van BNR waarin topondernemers hun laatste zakelijke successen delen.

 

Yellow Walnut is vanaf vandaag live. Deze onderneming is opgericht door Annette Wassenaar en Adriaan van Loon. Belangrijke diensten zijn vaak alleen toegankelijk voor corporates. Yellow Walnut gelooft dat deze diensten ook toegankelijk moeten zijn voor ondernemers zodat de kans op groei en succes in het ondernemerschap wordt vergroot.

 

Yellow Walnut maakt diensten toegankelijk voor ondernemers door de traditionele manier van dienst verlenen te doorbreken. Dit doet Yellow Walnut door diensten online aan te bieden, via nieuwe ‘business modellen’ en vanuit de kracht van het delen. Yellow Walnut biedt onder andere trainingen, coaching, sparren met ondernemers onderling, juridische diensten, advies bij het opstellen van een ondernemersplan en een groeitest. Meer innovatieve diensten zijn in voorbereiding.