voor ondernemers

Ontdek de services op maat 

Als onderneming wil je je vooral bezig houden met je core business. Dat begrijpen wij. Yellow Walnut wil ondernemingen in het MKB verder helpen. Door ondersteunende diensten makkelijker en betaalbaarder te maken. Dat is ónze core business.

Voor het groot MKB (50+ medewerkers) levert Yellow Walnut verschillende online diensten op maat.  Diensten die helpen bij groei en helpen bij het realiseren van de organisatiedoelen. Online, betaalbaar, toegankelijk, vernieuwend en betrouwbaar. 

 

E-learning Projecten op maat

Medewerkers trainen in klantgerichtheid? Een organisatieverandering inzetten? Sales verhogen? E-learning op maat kan het antwoord zijn. Yellow Walnut biedt een vernieuwende, complete oplossing. Online, betaalbaar en op maat. Dus inclusief e-learning platform voor de organisatie, de content op maat, trainers en een studio. Yellow Walnut heeft alles in huis. Of gaat desgewenst op zoek naar geschikte partners.

 

De praktijk leert dat e-learning een heel effectief middel is om doelstellingen te bereiken en te verankeren in een organisatie. En dat medewerkers het leuk vinden en daardoor ook echt gebruiken. 

online
legal

Legal diensten op maat

Voor organisaties en ondernemingen die behoefte hebben om hun klanten of medewerkers juridische ondersteuning te bieden hebben wij maatoplossingen. Ook voor (branche)verenigingen of stichtingen die hun leden juridisch advies willen aanbieden verzorgen wij juridische ondersteuning. Al naar gelang de behoefte. Betaalbaar en op maat.  

 

Geïnteresseerd?

Bel ons op 088 - 9392 500. Of stuur ons een mail. Dan nemen wij direct contact op.

 

We helpen jullie graag verder. Op een manier die bij jullie past.