training Social Media

Online Training Social Media

Je wilt social media effectiever in gaan zetten voor jouw bedrijf maar hoe zorg je er voor dat jij en/of je team in weinig tijd doeltreffend aan de slag kan. Yellow Walnut heeft daar de oplossing voor. De online training Social Media. Acht sessies in twee weken. Live en interactief. Vanaf kantoor of thuis te volgen. Mogelijkheid om jouw individuele vragen voor te leggen aan de trainer.

Volg eerste sessie gratis

Wat biedt de training Social Media jou?

Aan het einde van de training Social Media heb je een goed overzicht van het social medialandschap. Je weet welke tools voor jou interessant kunnen zijn en begrijpt hoe deze werken. Door een 1-op-1 gesprek met de trainer krijg je bovendien advies op maat afgestemd op jouw vragen of situatie. De focus van de Social Media training is praktische toepasbaarheid van de tools te belichten zodat je er de volgende dag direct en effectief mee aan de slag kan. Bovendien zijn de verdiepingssessies doorspekt met de tips en tricks omtrent de verschillende netwerken en tools.

Hoe ziet het programma eruit? 

In de training Social Media neemt trainer Remco Bron het social media landschap met je door en zoomt hij in op de verschillende netwerken, tools en mogelijkheden. De training Social Media wordt online gegeven en is live en interactief.

 

I). Introductie Social Media training: het social media landschap

II). Facebook effectiever inzetten

III). Meer halen uit Twitter

IV). LinkedIn is meer dan online CV

V). De wereld van Google Plus

VI). Wat kan je met YouTube / Pinterest / Instagram / Tumblr

VII). De juiste tools voor de juiste Social Media klus

VIII). Ieder succesvolle implementatie begint bij strategie

 

Bonus bij afname complete training Social Media: Een persoonlijk 1-op-1 sessie met Remco Bron

 

Meer over de trainer 

Hoe deelnemen aan de training Social Media?

Je kunt je hier inschrijven voor de training Social Media. Je schrijft je dan in voor de eerste sessie van de training. Deze sessie is gratis. Na de eerste sessie besluit je of je verder wilt gaan met de training Social Media. Dan heb je de keuze tussen het volgen van losse sessies voor €35,- per sessie of het volgen van de complete training Social Media voor €199,- (7 sessies nog na introductie). Indien je je inschrijft voor de complete training Social Media ga je bovendien in een 1-op-1 sessie met Remco Bron dieper in op de social media vraagstukken van jouw eigen bedrijf. 

Referenties over Yellow Walnut Trainingen

Referenties over Yellow Walnut Trainingen? Lees hier over ervaringen van andere ondernemers.

Blijf je ontwikkelen. Meld je aan voor de nieuwsbrief met aanbod van trainingen.