Trainer Sayna de Voogd

Trainer Sayna de Voogd is expert op het gebied van marketing, branding en social media. Aan de hand van eigen ontworpen stappenplannen helpt ze ondernemingen op weg met de marketingstrategie of het social 

media plan van aanpak. Dit doet ze, omdat ze ondernemers en marketeers helpt om marketing doelgericht in te zetten om de bedrijfsdoelstellingen nog efficiënter na te jagen.


Over Sayns.nl 
Ondernemers en marketeers helpen de bedrijfsdoelstellingen nog efficiënter na te jagen - dat is de missie van marketingadviesbureau sayns.nl. Het bureau houdt zich bezig met bedrijven adviseren en trainen over de inzet van doelgerichte marketing. Sayna van Sayns is schrijfster van het goed ontvangen stappenplan: ‚Hoe zet ik social media doelgericht in voor mijn onderneming?’.


In samenwerking met Yellow Walnut heeft ze de training e-mailmarketing opgezet. Stuur jij als onderneming wel eens een nieuwsbrief of blogupdates? Dan is deze training iets voor jou. Samen met Sayna neem je een kijkje in de wereld van e-mailmarketing 3.0 en zorg jij voor de juiste aanpak van e-mailmarketing in jouw onderneming! 
Lees meer over deze training. 


Wil je meer weten over Sayna volg haar dan op TwitterFacebook of bezoek www.sayns.nl.