Clive de Graeff & Angelique Verweij-Hoogveld verzorgen namens Vesting Finance het webinar 'Geen gezeur met je debiteur'.

 

Clive de Graeff:
Van bellen, aanschrijven en bezoeken tot en met het procederen tegen debiteuren en adviseren van klanten. Clive de Graeff heeft al vele jaren ervaring opgedaan in incasso en sinds 2003 werkzaam bij Vesting Finance als jurist, trainer en adviseur.

Na zijn studie Rechten aan de Universiteit van Utrecht te hebben afgerond, is Clive toevallig in het incassovak gerold. Naast dagvaarden, schrijven van conclusies, bijwonen van rechtszaken, voorzag hij deeltijd in trainingsbehoefte op incassogebied. Inmiddels is hij full-time trainer van de specifieke trainingen voor incasso en debiteurenbeheer.

 

Angelique Verweij-Hoogveld:
Angelique is, als juridisch specialist  binnen Vesting Finance, al ruim 14 jaar praktiserend binnen het Credit Management. Zij is te omschrijven als een enthousiaste en  doortastende  credit management professional, voornamelijk gericht op het bieden van haar klanten van een gewenste en gepaste credit management oplossing. Angelique is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en huurrecht. Zij heeft ruime ervaring in het juridisch adviseren van ondernemers. Tijdens het webinar zal de focus liggen op de klanten/debiteuren die niet willen en niet kunnen betalen. Middels beeldende praktijkvraagstukken zal Angelique advies en antwoord geven.