businessplan voorbeeld

Voorbeeld document

Voorbeeld document nodig? Meld je nu gratis aan bij Yellow Walnut en krijg direct toegang tot voorbeeld documenten en kwalitatieve online diensten voor ondernemers. Aanmelden is in 2 minuten gedaan.

Nu gratis downloaden

Voorbeeld document

Een voorbeeld document helpt jou bij het ondernemen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende documenten die je kunt krijgen na gratis aanmelding bij Yellow Walnut.

 

 

Een belangrijke stap bij starten van een eigen bedrijf is het opstellen van een businessplan. Het komt voor dat een financier een businessplan eist. Maar het is vooral belangrijk voor jezelf, want een voorbeeld document helpt je om je gedachtes te structureren.

 

 

Dit voorbeeld document helpt je om een marketingplan op te stellen. Er moet altijd een aantal elementen aanwezig zijn in een marketingplan zoals een analyse van de huidige situatie, de strategie die je wilt volgen, een prognose van de verkoop, maar ook een kostenbegroting.

 

 

Stel: je hebt net een afspraak gehad met een potentiële klant, dan is de kans aanwezig dat deze persoon een offerte bij jou opvraagt. Een voorbeeld document helpt jou om voor deze partij een goede offerte op te stellen.

 

 

Hoe ziet een goede factuur er uit? Een factuur moet voldoen aan een aantal kenmerken die voortvloeien uit geldende wet- en regelgeving. Voor een goede indruk wil je dat jouw factuur professioneel oogt met bijvoorbeeld daarop jouw logo en bedrijfsgegevens. Bekijk het voorbeeld document voor inspiratie.

 

 

Als je vertrouwelijke informatie gaat overhandigen is een geheimhoudingsverklaring een belangrijke stap. Het voorbeeld document laat zien hoe deze er doorgaans uitziet. Deze kan worden gebruikt bij de verkoop van een bedrijf, bij het aanvragen van een financiering of het aangaan van een partnership.

 

 

Dit voorbeeld document helpt je om een goede arbeidsovereenkomst op te stellen. Een dergelijk document moet namelijk altijd een aantal wettelijke elementen bevatten. Dit voorbeeld document biedt jou de nodige handvatten.

 

 

Het schrijven van een ondernemingsplan is een grote, maar ook nuttige uitdaging als je voor het eerst gaat ondernemen. Het is een goede tool om je gedachten te ordenen en je focus weer scherp te krijgen. Een ondernemingsplan voorbeeld helpt je op weg.