Iedereen een Succesvolle Intra- of Entrepreneur!

Ondernemen is leuk! En het is goed voor de economie. Dat vinden wij ook. Daarom hebben wij Yellow Walnut opgezet. Om meer bedrijven (groot en klein) ondernemender en succesvoller te laten zijn. En hun via webinars, online trainingsprogramma's en events te inspireren, informeren, activeren en te verbinden op de onderwerpen Groei, Innovatie en Ondernemerschap.

Ja, ik blijf graag op de hoogte van de aankomende activiteiten

Altijd en Overal de Ondernemerschap Skills van je Bedrijf Boosten!

Ondernemers, managers en werknemers moeten zich voortdurend blijven ontwikkelen en hun kennis up-to-date houden indien zij de groei en innovatiedoelstellingen van hun organisatie (groot of klein) willen kunnen blijven realiseren in een steeds sneller veranderende wereld.

Yellow Walnut verzorgt webinars, online trainingsprogramma’s en events voor ambitieuze ondernemers en vooruitstrevende managers en werknemers om hun kennis up-to-date te houden en hun in staat te stellen de groei, innovatie en ondernemerschap binnen hun organisatie voortdurend op nieuwe niveaus te brengen.

De activiteiten van Yellow Walnut zijn hoofdzakelijk online, waardoor iedereen altijd en overal mee kan doen en er tot en met 75% bespaard wordt op tijd en geld in vergelijking tot offline programma’s en events.

Anders dan aanbieders van online cursussen worden de programma’s van Yellow Walnut in groepen gegeven en zijn ze interactief en persoonlijk waardoor de kennis op lange-termijn 50% beter beklijft.

Dit zijn wij.

Het Yellow Walnut team bestaat uit de oprichters, ondernemers, en medewerkers. Daarnaast werken we samen met een groot team van professionals.

Adriaan van LoonAdriaan
van Loon
Annette Wassenaar Annette
Wassenaar
Jorn VarenhorstJorn
Varenhorst
Coen van DelftCoen
van Delft
Constantijn EmminkConstantijn
Emmink
Adelheid StormsAdelheid
Storms
Nander VermeulenNander
Vermeulen
Kirsen
Ender