← Terug naar overzicht

Top 15 ‘sterkste’ smoezen van debiteuren

Top 15 smoezen  Yellow Walnut Vesting Finance

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: een klant of zakenpartner die jouw factuur niet betaalt. Je kunt ze niet bereiken, of het komt nu niet uit, maar terugbellen ho maar. Je wordt als ondernemer aan het lijntje gehouden. Vervelend, want je kun je tijd wel beter besteden. En krijg je die debiteur dan eindelijk te pakken, dan krijg je lachwekkende smoezen voorgeschoteld als: “Ik heb allang betaald”, of “We hebben net een baby gekregen en dat kost veel geld”. Yellow Walnut heeft voor jou de meest originele en hilarische smoezen op een rijtje gezet: de Top 15 ‘sterkste’ smoezen.

Top 15 ‘sterkste’ smoezen
1. We hebben net een baby gekregen en dat kost veel geld.
2. Ik zit in een scheiding en wil wachten met betalen tot alles verdeeld is.
3. Ik krijg geen kinderbijslag / geen vakantiegeld.
4. Ik zit in detentie.
5. Ik heb met jullie opdrachtgever afgesproken dat ik niks hoef te betalen.
6. Ik wacht nog steeds op jullie acceptgiro kaart.
7. Ik ben de contractant, iemand anders is de gebruiker en die betaalt niet.
8. Ik heb allang betaald.
9. Ik wist het bankrekeningnummer niet meer.
10. Ik heb niets besteld, gekocht, aangevraagd, enz.
11. Ik wilde u net bellen / ik wilde net het bedrag overmaken.
12. Ik ken (of ben) niet degene die u zoekt.
13. Ik heb geen inkomen en leef van mijn partner.
14. Ik heb dubbele rekeningen moeten betalen.
15. U belt ongelegen. Ik bel u straks even terug.

Lees meer over de service Debiteurenbeheer van Yellow Walnut Legal

Webinars

Ontdek Yellow Walnut! Krijg direct toegang tot inspirerende en informatieve webinars in ruil voor feedback, een review of een referral.

Ontvang de nieuwsbrief