Online Cursus: Acquisitie

Hoe zet je een leuk gesprek met een (potentiële) klant om in een salesgesprek, en dat zonder opdringerig over te komen? En ook na het sales moment is het belangrijk de relatie met je klant te behouden. De Kunst van het Verkopen. Trainer Ed van den Heuvel vertelt je hoe je plezier krijgt in het verkopen! 

 • ma 30 nov -0001 - 00:00
 • Online
 • E-learning
 • € 69 

De Kunst van het Verkopen

Er leeft binnen professioneel Nederland een aantal belemmerende overtuigingen rondom het begrip verkoop. Maar wat is dat ‘verkopen’ nu eigenlijk? Trainer Ed van de Heuvel laat je met o.a. tien videoworkshops (gemiddeld 8 minuten) in de e-learning zien dat verkopen echt leuk kan zijn en dat je het stiekem al iedere dag doet zonder bewust te ‘verkopen’. 


 

Verkopen is fun!

“Communiceren kun je leren en we doen het de hele dag. Op het moment dat we dit proces ‘verkoop’ noemen, gaat er bij menig professional een mentale knop om. Ineens gaat dit gepaard met uitspraken zoals “ik kan echt niet verkopen” of “ik vind verkopen maar lastig en eng”. Niet nodig!" 

 

Deze online cursus helpt ondernemers:

 • hun eigen verkooptalent te ontdekken
 • de juiste verkoopargumenten te vinden
 • zich te onderscheiden van andere freelancers
 • plezier te krijgen in verkopen
 • en meer omzet te genereren. 

 

Deelnemers aan deze online cursus kunnen tevens deelnemen aan de live training op een van de S2M locaties in het centrum van het land. Na inschrijving ontvang je hierover meer informatie van ons.  

 

Meer over trainer Ed.

 

Hoe doe je mee aan de online cursus Acquisitie?

Je wilt je sales-doelstellingen behalen maar moet wilt ontdekken hoe dit op een leuke manier te doen of je bent op zoek naar je eigen verkooptalent. Met deze training laat Ed jou zien hoe je kunt verkopen zonder te verkopen.

 

 1. Klik op de button ‘inschrijven’ onderaan deze pagina
 2. Vul je gegevens in
 3. Na de online betaling van €69,- heb je toegang tot de online cursus.

 

Na deze stappen ben je ingeschreven. Je ontvangt een e-mail met daarin de bevestiging en toegangsgegevens voor de cursus Acquisitie. Volg de instructies en ga direct aan de slag met de videoworkshops die klaarstaan!

 

Mocht je vragen hebben over de online cursus dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@yellowwalnut.nl of bel
naar 088 – 939 25 00.