Effectiviteitstraining: Work Smarter, Not Harder!

Hoe zorg je ervoor dat jouw doelen en ideeën voor 2016 ook werkelijkheid worden? Hoe houd je de productiviteit van jezelf en de mensen om je heen het hele jaar optimaal hoog zonder uitgeput te raken? En welke tools of methodes helpen jou daarbij? In deze online training leert productiviteitsexpert Patrick Stastra jou slimmer, sneller, efficiënter en effectiever te werken. Hierdoor kun je sneller vooruit en heb je meer tijd voor jezelf. Je merkt direct resultaat.

  • di 4 okt 2016 - 2016-10-18
  • Online
  • 2 weken
  • € 170In 2 weken tijd de productiviteit van jezelf en je team met 50% verhogen! 

In deze reeks van 4 online colleges, bestaande uit online live sessies en elearning, leer je een wereldwijd beproefde methode die jou (en de mensen om jouw heen) productiever maakt in je werk en je privéleven. Productiviteitsexpert Patrick Stastra introduceert je in de wereld van het slimmer werken. Het programma ziet er als volgt uit:

Online College 1: Slim Overzicht Creëren en Behouden

Je weet welke doelen en ideëen je in 2016 wilt realiseren. De uitdaging is om elke dag een stap dichterbij te komen en de doelen niet uit het oog te verliezen door de waan van de dag. Hoe zorg je ervoor dat je altijd en overal het overzicht behoudt? In dit online college leert Patrick Stastra je de slimste methode om om overzicht te creëren en te behouden zodat jij je doelen in 2016 gaat realiseren.

Online College 2: Slimmer Werken

Na het eerste online college weet je op elk moment van de dag wat jouw doelen zijn en wat je nog moet doen die doelen ook daadwerkelijk te realiseren. Maar hoe werk je nou op een slimme manier dat het jou de minste tijd en energie kost om steeds dichterbij te komen en tegelijkertijd ook die lange to-do lijsten weg te werken. In dit online college geeft Patrick Stastra dé methode om slim te werken zodat je uiteindelijk veel meer tijd overhoudt. 

Online College 3: Slimmer E-mailen & Vergaderen

Veel van onze tijd gaat verloren aan overleg, vergaderen en emailen. Je kunt veel tijd winnen door hier op een hele andere en slimmere manier mee om te gaan. In dit online college legt Patrick Stastra uit wat ècht productieve mensen anders doen. Je leert een slimme manier om te emailen en te overleggen waardoor je veel tijd gaat winnen.

Online College 4: Slimme Tools om Jouw Productiviteit te Verhogen

Er zijn een aantal hele handige tools en apps om jouw productiviteit te verhogen. Je kunt er ook op teamniveau mee werken. In dit online college laat Patrick Statstra de beste tools en apps voorbijkomen zodat je zelf die selectie niet hoeft te doen en legt hij uit hoe je deze tools het beste kunt inzetten.

Wil je liever alleen 1 of enkele van bovenstaande online colleges volgen? Stuur ons dan een e-mail voor een prijsopgave.

Alle online colleges volgen een wereldwijd beproefde methode en zijn voorzien van vele tips & tricks. Je kunt de methode en tips & tricks direct toepassen in je workflow. Na de afloop van de training werk je merkbaar effectiever.

Geschikt voor multi-tasking freelancers, ondernemers en teams

Heb je diverse projecten en vele taken binnen alle projecten? Moet je veel ballen in de lucht houden? En werk je veel met de computer? Dan is deze cursus zeker wat voor jou.

Effectiviteitsexpert Patrick Stastra 

 

Patrick is expert op het gebied van productiviteit. En dan met name hoe je die bij jezelf en binnen je organisatie kunt verhogen. Patrick weet mensen, door het aanleren van een slimme methode, meer werk te laten verzetten dan ze gewend zijn. Patrick is enorm nieuwsgierig en zal je blijven bestoken met informatie, verhalen en vragen. Patrick doceert Organisation & Management aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn achtergrond in HR consulting zorgt er daarna voor dat bedrijven snel kan doorgronden. Zijn adviezen en workshops zijn te omschrijven als zeer praktisch inzetbaar, passend bij de organisatie en enorm energiek. 

Interactieve webinars. E-learning. Certificaat. Direct resultaat.

De online colleges bestaan uit webinars (online live sessies) en elearning. Eventueel gemiste sessies kun je later terugkijken. Je gaat na elk college direct aan de slag om de geleerde stof toe te passen in de praktijk. Deze training geeft direct resultaat! Na afronding van de training ontvang je jouw deelnemingscertificaat.