Online cursus: Facebook Actiever Inzetten

Hoe zet je Facebook op de juiste manier in? Hoe kom je aan meer 'likes'? En hoe onderscheid ik mij van mijn concurrenten? Al deze vragen worden behandeld tijdens deze Facebook cursus. Aan de hand van videoworkshops en live updates ga je samen met trainer Remco Bron aan de slag met Facebook. Schrijf je in en start direct met de cursus in de online omgeving! 

  • ma 30 nov -0001 - 2017-04-26
  • Online
  • E-learning
  • € 79 

Ontdek door deze online training hoe jij Facebook optimaal kunt inzetten

cursus | training | webinar | opleiding

 

In deze online cursus wordt het medium Facebook behandeld. Een bekend sociaal kanaal dat veel voor privé gebruik wordt ingezet. Daarnaast biedt Facebook ook veel mogelijkheden op zakelijk gebied. Een mooie kans dus. Trainer Remco Bron maakt je wegwijs op Facebook en leert je hoe je Facebook optimaal kunt inzetten.

 

  • Ontdek welke kansen Facebook jou biedt en benut deze
  • Ontvang tips & trucs van social media trainer Remco Bron
  • Start direct met het studiemateriaal dat klaar staat in de e-learning
 

1 jaar lang Facebook Training en ondersteuning

Je kunt direct na het inschrijven starten met 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de online leeromgeving (e-learning) met videoworkshops van social media trainer Remco Bron, zelfstandige opdrachten, tips voor handige tools en checklists. 

 

Daarbij heb je toegang tot de 'Social Media Update'. Een online live sessie waarin de laatste social media ontwikkelingen met jou worden gedeeld en je vragen kunt stellen aan Remco Bron. Je kunt ook op elk moment vragen stellen via het forum in de e-learning.

 

Yellow Walnut triggert je om actief bezig te zijn met de Facebook training, door de interactie met jou te zoeken.

 

Ontdek naast Facebook ook andere Social Media

De cursus "Facebook Actiever Inzetten" is onderdeel van de Online Cursus Social Media. Je kan de volledige cursus volgen of bekijk de losse cursussen:

 

 

Belangrijk voor de training is de praktische toepasbaarheid van de social media en de aangereikte tools, zodat je deze direct en effectief kunt inzetten voor jouw bedrijf.

 

 

Hoe kan je meedoen met deze training?

De losse cursus 'Facebook Actiever Inzetten' is te volgen voor €99,-. Klik op onderstaande knop om je in te schrijven:

 

  1. Klik op 'inschrijven' op deze pagina
  2. Vul je gegevens in
  3. Na online betaling heb je toegang tot de training

 

Na deze stappen ben je ingeschreven. Je ontvang vervolgens van ons een e-mail met daarin de bevestiging en toegangsgegevens voor de cursus Facebook. Volg de instructies en ga direct aan de slag met het studiemateriaal dat klaar staat! Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang.