Online cursus: De Wereld van Google Plus

Wat kan je allemaal met Google Plus+? Hoe breid ik mijn netwerk uit? En wat kan ik er mee op zakelijk gebied? De cursus Google Plus beantwoordt deze vragen. Je traint volledig online een jaar lang jouw Google Plus kennis en vaardigheden met de videoworkshops van trainer Remco Bron. Schrijf je in en ga direct aan de slag met Google Plus!

  • ma 30 nov -0001 - 2017-04-14
  • Online
  • E-learning
  • € 79 

Leer met deze online training om Google+ effectief in te zetten als ondernemer

cursus | training | webinar | opleiding

 

Het medium Google+ Plus groeit, het is echter nog een relatief onbekend medium.  Soms heeft men wel een account, maar wordt het nog niet actief gebruikt. Hoe onderscheidt Google Plus zich in vergelijking tot de andere sociale media? Met handige tools zoals Hangouts en Cirkels. Trainer Remco Bron maakt je wegwijs en laat je zien waar de kansen voor jou liggen binnen Google Plus.

 

  • Ontdek welke kansen Google Plus voor jou biedt.
  • Ga direct aan de slag met het studiemateriaal uit de e-learning (online omgeving)
  • Ontvang Google Plus tips, trucs en tools van Social Media trainer Remco Bron
 

Google Plus + training en ondersteuning 1 jaar lang

Direct na inschrijving heb je 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de Linkedin e-learning (online omgeving). Je vindt in de e-learning videoworkshops van social media trainer Remco Bron, tips, tools, checklists en zelfstandige opdrachten.

 

In het forum van de e-learning kan je de gehele periode vragen stellen aan de trainer Remco Bron. De interactie met de trainer en mede cursisten, helpt je om actief en betrokken te blijven bij de Google Plus cursus. Je kunt Google Plus direct effectief inzetten voor jouw bedrijf, door de praktische toepasbaarheid van de cursus.

 

Ontdek naast Google Plus + ook andere Social Media

De cursus "De Wereld van Google Plus" is onderdeel van de Online Cursus Social Media. Je kan de volledige cursus of de losse cursussen volgen:

 

 

 

Hoe kan je meedoen met deze training?

De losse cursus “De Wereld van Google Plus” is te volgen voor €99,-. Klik op onderstaande knop om je in te schrijven:

 

  1. Klik op 'inschrijven' op deze pagina
  2. Vul je gegevens in
  3. Na online betaling heb je toegang tot de training

 

Na deze stappen ben je ingeschreven. Je ontvang vervolgens van ons een e-mail met daarin de bevestiging en toegangsgegevens voor de cursus Google Plus. Volg de instructies en ga direct aan de slag met het studiemateriaal dat klaar staat! Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang.