Online Cursus: Jouw Effectieve Elevator Pitch

De Elevator Pitch: sommige ondernemers grijpen maar al te graag de kans om te pitchen, andere zijn soms wat huiverig. Zonde! Wanneer je voor jezelf een goede basis van een pitch hebt kun je niet alleen je nichtje van 5 overtuigen, maar ook je oma van 81. Hoe doe je dat? Trainer Edo van Santen laat je het belang van een effectieve Elevator Pitch zien. 

 • ma 30 nov -0001 - 00:00
 • Online
 • E-learning
 • € 69 

Alle aspecten van een goede Elevator Pitch

Het blijkt voor veel mensen erg lastig te zijn in een korte tijd, zonder in jargon te vervallen, de kern van je bedrijf, je product of dienst uit te leggen en enthousiasme op te wekken. Edo laat je zien dat dit niet lastig is. In de e-learning ga je met o.a. vijf videoworkshops a 10 minuten aan de slag met jouw Elevator Pitch en zul je zien dat je met meer zelfvertrouwen en plezier jouw pitch doet. 

 

 

 

De Elevator Pitch om nieuwe klanten en investeerders binnen te halen

"Gebruik je een Elevator Pitch om een financier te strikken? Zeker niet! Als ondernemer houd je wel tien pitches per dag. In een offerte, op je website, bij een telefoontje met die nieuwe klant, een netwerk-bijeenkomst, op de verjaardag van je schoonmoeder." 


Deze online cursus helpt ondernemers:

 • een goede eerste indruk neer te zetten
 • zonder horten en stoten hun verhaal te doen
 • de aandacht van hun publiek vast te houden
 • in korte tijd mensen van hun verhaal te overtuigen
 • nieuwe cliënten of investeerders binnen te halen door een boeiend verhaal te houden

 

Meer over trainer Edo

 

Hoe kun je deelnemen aan deze online cursus?

Je wilt sterker in je schoenen staan wanneer je een pitch / presentatie geeft of bent benieuwd naar een manier om jouw Elevator Pitch nog scherper te maken. Aan de hand van deze training laat Edo jou zien hoe je dit doet.

 

 1. Klik op de button ‘inschrijven’ onderaan deze pagina
 2. Vul je gegevens in
 3. Na de online betaling van €69,- heb je toegang tot de online cursus.

 

Na deze stappen ben je ingeschreven. Je ontvangt een e-mail met daarin de bevestiging en toegangsgegevens voor de cursus Jouw Effectieve Elevator Pitch. Volg de instructies en ga direct aan de slag met de videoworkshops die klaarstaan!

 

Mocht je vragen hebben over de online cursus dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@yellowwalnut.nl of bel
naar 088 – 939 25 00.