Hoe creëer je meer Fans en dus Omzet?

Fans praten over je. Fans kopen meer van je. En fans blijven langer klant bij je. Fans zijn dus belangrijk voor jouw business. Tijdens dit online programma ontvang jij alle tips en trics over hoe je jouw merk onderscheidend en succesvol in de markt zet en hoe jij meer fans creëert. Met behulp van doeltreffende tools en kaders creëren we een marketingplan op één pagina om jouw merk te boosten. Tijdens het programma breng je dit plan al in actie! Maximaal 20 deelnemers.

 

  • di 25 okt 2016 02:02 - 2016-11-22
  • Online
  • 5 weken
  • € 245In 5 Weken Naar Meer Bekendheid en Verkoop


In deze reeks van 5 online colleges, bestaande uit interactieve webinars en elearning, wordt je op een hele no-nonsense en praktische manier getraind en geholpen om het maximale uit jouw marketing & branding activiteiten te halen. Een groot aantal cases worden behandeld en gepresenteerd in een visueel aantrekkelijk formaat. Door de talrijke tools en hands-on oefeningen is er onmiddellijke impact voor jouw bedrijf. 

Voorafgaand aan het programma nemen we intake met je. Het programma ziet er als volgt uit:

Online College 1: Het geheim van bekende merken. Hoe je jouw product of dienst direct bekender maakt

Online College 2: Noodzakelijke marketing tools om relevant, authentiek en onderscheidend te worden en zijn

Online College 3: Jouw brand visueel ondersteunen en versterken

Online College 4: De vier elementen van een succesvolle boodschap en slogan

Online College 5: Groeien d.m.v. communicatie. Hoe laat je anderen jouw brand bouwen

In week 6 zetten we met jou de puntjes op de ‘i’ van het actieplan om jouw merk te boosten!

Alle online colleges volgen een beproefde methode en zijn voorzien van vele tips & tricks. Je kunt de methode en tips & tricks direct toepassen in jouw marketing en branding activiteiten. Door deze training ga je meer fans creëren en dus omzet.

Voor Ondernemers en hun Marketing Managers - maximaal 20 deelnemers

Dit online college is speciaal voor ondernemers en marketing- & communicatie managers binnen MKB bedrijven die hun organisaties net zo professioneel op de kaart willen zetten als grote bekende consumentenmerken.

Dit is een training waarin je persoonlijk begeleid en gecoacht wordt in de marketing en branding activiteiten van jouw bedrijf door Michiel Maandag. Om deze persoonlijke begeleiding te kunnen waarborgen is er plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Interactieve Webinars en Online Workspace

Dit online college bestaat uit 5 interactieve webinars waarin topmarketeer Michiel Maandag zijn marketing en branding tips en trics aan je gaat meegeven. Tussen de webinars door wordt je via de online workspace verder geinspireeerd om naar meer bekendheid en meer verkoop te gaan met jouw bedrijf en kun je Michiel jouw vragen voorleggen. Echt de makkelijkste manier om jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te brengen!

Door Topmarketeer, Ondernemer en Auteur 

Michiel Maandag is auteur, internationaal topmarketeer en ondernemer. Michiel heeft in de VS, Finland en Nederland gewoond en gewerkt. Door met en binnen grote corporates als ook binnen starups en het MKB te werken, heeft Michiel slimme methodes ontwikkeld om winnende merken te creëren. Hij is auteur van Het enige boek over merken dat je nodig hebt, een met vijf sterren beloond boek op managementboek.nl.

"Het enige boek over merken dat je nodig hebt", geschreven door Michiel, is in december 2015 verkozen tot "book of the month" bij Little, Brown Group in de UK!

Lees meer over Michiel op LinkedIn.  

Wil je weten hoe je deze kosten kunt aftrekken van de belasting? Bel ons dan op 088-9392500.