Online Sales College: Verkoopdoelstellingen 2e helft 2016 behalen

We zitten al weer in het tweede kwartaal van 2016. De plannen voor dit jaar zijn in volle uitvoering. Nu is het zaak er voor te zorgen dat de omzetdoelstellingen voor dit jaar ook behaald gaan worden. Met deze online training geef je in 4 weken tijd jouw omzet structureel een boost en zet je voor de zomer het fundament voor jouw sales activiteiten voor de rest van het jaar. Early bird prijs tot 12 mei.

 • do 29 sep 2016 - 2016-10-27
 • Online
 • 4 weken
 • € 125In 4 online sessies jouw verkoopresultaten op een significant hoger niveau

Het Sales College bestaat uit een persoonlijke intake, interactieve webinars, elearnings en elke week een concrete output. Zo ontwikkel je jouw verkoopplan voor de tweede helft van 2016 waar je tijdens de training al mee aan de slag gaat. En ga je ervoor zorgen dat jouw verkoopdoelstellingen van 2016 behaald gaan worden. Het programma van de online Sales College ziet er als volgt uit:

Persoonlijke Intake (online)

Op basis van deze persoonlijke intake brengen we jouw business case en bijbehorende salesbehoeftes in kaart zodat trainer Ed van den Heuvel gedurende het verloop van de training relevante interacties met jou kan hebben over jouw salesactitviteiten.

Online College 1: Koude Verkoop: het benaderen van nieuwe klanten

Deze module gaat over het initiëren van het eerste contact met nieuwe (onbekende) klanten. Waar, Wat en Hoe doe je dat? Hoe en wanneer zet je marketinginstrumenten als bellen en mailen in? Dat zijn onderwerpen die in deze module aan bod komen. Daarbij analyseren we het "koopproces" van jouw klant. Daardoor krijg je meer grip op het leggen van nieuwe contacten en het succesvol maken van eerste afspraken. En leer je jouw verhaal in een pakkende pitch te formuleren. 

Online College 2: Een succesvol verkoopgesprek in 4 fases

Deze module gaat over het gesprek met je toekomstige klant. Hoe bereid je dit gesprek voor? Welke vragen stel je en welke antwoorden geef je. Kortom, hoe verloopt een succesvol gesprek en hoe blijf je daarbij "dicht bij jezelf"? In deze module leer je tevens uit welke 4 fases een goed verkoopgesprek bestaat. 

Online College 3: Succesvol deals afsluiten

Deze module gaat over het overwinnen van afsluitangsten. Je leert diverse technieken om sneller en beter tot zaken te kunnen komen en zo meer deals daadwerkelijk af te sluiten. Om dat te kunnen staan we ook stil bij het herkennen van zogenaamde koopsignalen die je toekomstige klant bewust of onbewust kan afgeven. 

Online College 4: Jouw persoonlijke verkoopactiviteiten voor de tweede helft van 2016

In de 4e en tegelijk laatste module zetten we alle zaken die behandeld zijn in module 1 t/m 3 nog één keer op een rij. Vervolgens kijken we vooruit naar de doelen die jij hebt staan voor de tweede helft van 2016 en de obstakels die jij verwacht om die doelen te behalen. In deze sessie gaan we concrete oplossingen vinden voor die obstakels en het fundament zetten voor jouw salesactiviteiten in de rest van het jaar.

Na het afronden van deze training is het al halverwege 2016 en ben jij al ver op weg om jouw omzetdoelstellingen voor dat jaar te gaan halen.

 

Voor DGA's, ondernemers, zelfstandigen en werknemers verantwoordelijk voor verkoop

Deze training is voor ondernemers (DGA's, Freelancers, en ZZP'ers) die hun eigen verkoop moeten doen, en voor account managers en sales managers verantwoordelijk voor verkoop binnen hun bedrijf of organisatie.

Door toptrainer 'Verkopen' Ed van den Heuvel

Ed van den Heuvel is een toptrainer in verkopen. Na jaren in commerciële functies te hebben gewerkt is Ed van den Heuvel sinds 10 jaar nu fulltime trainer in Verkopen. Sinds die tijd heeft Ed vele zelfstandige ondernemers, DGA's, mkb-ers en medewerkers van grote en kleine bedrijven getraind en geholpen om hun verkoopresultaten significant te verbeteren.

 

Intake. Interactieve webinars. Elearning. En elke week een concrete output.

De zomer nadert en de eerste helft van het jaar zit er alweer bijna op. In de tweede helft moet er dan vaak nog veel gebeuren om je gestelde verkoopdoelstellingen te behalen. Hoe zorg je ervoor dat jouw plannen een succes worden? Met deze online training van 4 online avond colleges til je jouw verkoopresultaten tot een hoger niveau, creëer je jouw verkoopplan voor de tweede helft van 2016 waar je tijdens de training al mee aan de slag gaat én zorg je ervoor dat jouw verkoopdoelstellingen van 2016 behaald worden. Tijdens dit online college ga je met toptrainer Ed van den Heuvel aan de slag om:

 1. Jouw verkoopgesprekken op een hoger niveau te krijgen
 2. Jouw verkoopkansen en doelen te identificeren en structureren
 3. Jouw marktbewerking op te stellen om direct mee aan de slag te gaan
 4. Jouw verkoopdoelstellingen voor 2016 te behalen

 

Hoe doe je mee aan de Online Sales College?

 1. Klik op de button ‘Ja, ik meld me aan!’ onderaan deze pagina
 2. Vul je gegevens in, klik op registreren en kies via welke bank jij de betaling wilt overmaken.
 3. Maak je betaling over via iDEAL.
 4. Na deze stappen ben je ingeschreven. Je ontvangt een e-mail met daarin de bevestiging en toegangsgegevens voor de Online Sales College. 

Wil je weten hoe je deze kosten kunt aftrekken van de belasting of meer weten over de training? Bel ons dan op 088-9392500.