Online cursus: Meer halen uit Twitter

Welke mogelijkheden biedt Twitter? Hoe verzamel je volgers? En hoe zorg je dat jouw tweets opvallen? Deze vragen worden onder andere beantwoord in deze Twitter training. Door middel van videoworkshops ga je samen met trainer Remco Bron aan de slag met Twitter. Schrijf je in en start direct met de ontwikkeling van jouw Twitter vaardigheden! 

  • ma 30 nov -0001 - 2017-11-11
  • Online
  • E-learning
  • € 79 

Leer met deze online cursus hoe jij meer uit Twitter kan halen

cursus | training | webinar | opleiding

 

Deze online Twitter cursus behandelt een jaar lang alle ins & outs rondom Twitter. Je kunt jouw Twitter skills verbeteren, op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en vragen stellen aan Social Media trainer Remco Bron. Twitter staat bekend om zijn snelle imago. Met korte berichtjes tot maximaal 140 tekens houd je jouw volgers snel op de hoogte van gebeurtenissen, meningen en kleine updates. Waar liggen voor jou hier de kansen?

 

  • Ontdek jouw Twitter kansen
  • Ontwikkel direct jouw Twitter skills door de e-learning (online omgeving)
  • Krijg tips, tricks en tools van Remco Bron, Social Media Trainer
 

Twitter training en ondersteuning 1 jaar lang

Na inschrijving kan je direct gebruik maken van 1 jaar lang onbeperkt toegang tot de e-learning (online omgeving) met daarin: zelfstandige opdrachten, tips, handige tools, checklists en videoworkshops van social media trainer Remco Bron. 

Vragen kan je gedurende het gehele jaar stellen aan de training Remco Bron, in het forum van de e-learining. Yellow Walnut zorgt dat je actief bezig blijft met de ontwikkeling van jouw Twitter vaardigheden, door veel interactie met de trainer. 

 

Ontdek naast Twitter ook andere Social Media

De cursus "Meer uit Twitter halen" is onderdeel van de Online Cursus Social Media. Je kan de volledige cursus volgen of volg de losse cursussen:

 

 

Door de praktische toepasbaarheid van de Twitter cursus, de aangereikte tips, tricks en tools, kan je direct en effectief Twitter optimaal inzetten voor jouw bedrijf.

 

 

Hoe kan je meedoen met deze training?

De losse cursus 'Meer uit Twitter halen' is te volgen voor €99,-. Klik op onderstaande knop om je in te schrijven:

 

  1. Klik op 'inschrijven' op deze pagina
  2. Vul je gegevens in
  3. Na online betaling heb je toegang tot de training

 

Na deze stappen ben je ingeschreven. Je ontvang vervolgens van ons een e-mail met daarin de bevestiging en toegangsgegevens voor de cursus Twitter. Volg de instructies en ga direct aan de slag met het studiemateriaal dat klaar staat! Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang.