Winstgevend netwerken met LinkedIn

Netwerken, iedereen weet dat het belangrijk is. Maar hoe kun je netwerken winstgevend maken, met behulp van alle offline en online middelen die je tot je beschikking hebt? In zes online sessies werken we aan jouw winstgevend LinkedIn netwerkplan en je voert dit ook direct uit. Na afloop van het programma moet je de eerste resultaten al geboekt hebben.

  • di 22 nov 2016 - 2016-12-13
  • Online
  • 3 weken
  • € 185In 6 online trainingen naar een effectieve LinkedIn sales tool!  

Winstgevend netwerken is géén quick win. Het gaat om het bepalen van je doel, het creëren van de waardevolle verbinding en de ontwikkeling van een effectief ambassadeursnetwerk. Winstgevend netwerken via LinkedIn staat nog steeds in de kinderschoenen, waardoor je eenvoudig kansen voor je zelf kunt creëren. In een online programma werken we naar je eigen LinkedIn netwerkplan. We bepalen gezamenlijk je doelen, brengen je netwerk in kaart en bepalen wat jouw meest effectieve netwerkcontacten kunnen worden. Dit vertalen we, met behulp van LinkedIn, door naar je netwerkstrategie. Vanuit LinkedIn, werken we aan het verkrijgen van de snelle resultaten, zodat je ook op korte termijn je ‘low hanging’ fruit kunt oogsten. 

Online College 1: Een planmatige aanpak voor winstgevend netwerken met LinkedIn

Hoe kun je winstgevend netwerken, hoe bepaald ik m’n klant en hoe zorg ik dat deze mij onthoudt? We leggen de basis van je LinkedIn netwerkplan.

Online College 2: Hoe word ik via LinkedIn gevonden en aanbevolen?

Hoe zorg ik ervoor dat mijn netwerk mij gaat verkopen en dat ik steeds meer van deze verkopers krijg? Hoe voer ik dit in LinkedIn uit?  

Online College 3: Een winstgevend netwerkplan

We werken je LinkedIn netwerkplan verder uit, hoe kun je via LinkedIn contact leggen en een relatie opbouwen en wanneer vind je dat je succesvol bent?

Online College 4: Ontwikkeling LinkedIn Social Selling

Hoe kunnen we je LinkedIn netwerkplan doorvertalen in een LinkedIn social selling strategie? Wat heb je hiervoor nodig?

Online College 5: Ontwikkeling van je LinkedIn Netwerkactieplan

Wat zijn de noodzakelijke onderdelen van je LinkedIn actieplan en hoe meet je dat je op de goede weg bent? Wat levert het je op? 

Online College 6: Beoordeling en bijsturing

We beoordelen je resultaten tot dusver en werken aan concrete tips ter verbetering. We behandelen zoveel mogelijk van de Q&A’s van jou en je medecursisten.  

Voor ondernemers en Sales Consultants

Deze online trainingen zijn speciaal voor ondernemers en Sales Consultants binnen MKB bedrijven die inzien dat ze veel meer omzet uit hun eigen netwerk kunnen halen.

Trainer Karin Muller 

Karin Muller is eigenaar van Effipreneur voor lead generation en het Gouds Ondernemershuis. Beide bedrijven zijn als gevolg van winstgevend netwerken in zeer korte tijd zeer succesvol geworden. Vanuit haar overtuiging ‘Practice what you preach’ heeft Karin met haar zakenpartner een zeer succesvolle methode voor Sales anno 2020 ontwikkeld. Karin ziet dat Nederlandse ondernemers en bedrijven nog veel kansen laten liggen. Aan de hand van haar LinkedIn trainingen en LinkedIn key notes verspreidt ze haar kennis over winstgevend netwerken. 

Interactieve webinars. E-learning. Certificaat. Direct resultaat.

De online colleges bestaan uit webinars (online live sessies) en elearning. Eventueel gemiste sessies kun je later terugkijken. Je gaat na elk college direct aan de slag om de geleerde stof toe te passen in de praktijk. Deze training geeft direct resultaat! Na afronding van de training ontvang je jouw deelnemingscertificaat.