De Kunst van het Verkopen

Klap jij wel eens dicht wanneer het op verkopen aankomt? Of heb je een afschuw aan alles wat met sales of verkopen gerelateerd is? Dan is het tijd dat je Ed van den Heuvel ontmoet. Hij laat je inzien dat verkopen geen vies woord is en dat je er stiekem heel de dag mee bezig bent. Ontdek jouw 'inner salesman' en genereer meer nieuwe klanten én omzet! 

  • do 16 apr 2015 09:00 - 10:00
  • Online
  • Webinar
  • GratisWat is de Kunst van het Verkopen?

Aanvullend op de online cursus Acquisitie: de Kunst van het Verkopen organiseren wij een webinar dat je een kijkje achter de schermen geeft. Waarom? Omdat sales en acquisitie een belangrijk onderdeel is van je organisatie, maar ook van je dagelijkse bezigheden. Je communiceert namelijk gedurende een dag met veel verschillende mensen en onbewust ben je dan vaak al aan het verkopen. Maar zodra dit benoemd wordt, dan klappen vele ondernemers toch dicht. Hoe kan dit? Dat is wat trainer Ed van den Heuvel je gaat uitleggen in dit webinar. 

 

Wanneer je dit webinar volgt:

  • weet je waar jouw talent in verkopen verstopt zit
  • leer je wat de 'goede' en 'slechte' verkoopargumenten zijn
  • ontdek je waar jij je op kunt onderscheiden van andere ondernemers
  • kom je er achter dat verkopen niet eng hoeft te zijn
  • zie je in dat sales geen 'vervelende' taak is

Creër een positieve 'vibe' bij salesDe eerste gedacht bij 'sales' of 'verkopen' is vaak een negatieve vergelijking met opdringerige verkoopmannetjes en slinkse autohandelaren. Echter is verkopen ook heel erg leuk, je genereert namelijk omzet. Een doel dat elke onderneming heeft. Trainer Ed van den Heuvel gaat je tijdens dit webinar in laten zien hoe je een leuk gesprek met een (potentiële) klant omzet in een salesgesprek, zonder opdringerig over te komen. 

 

"Communiceren kun je leren en we doen het de hele dag. Op het moment dat we dit proces 'verkoop' noemen, gaat er bij menig professional een mentale knop om. Ineens gaat dit gepaard met uitspraken zoals "Ik kan echt niet verkopen" of "Ik vind verkopen maar lastig en eng". Niet nodig!"

 

 

Kosteloos meedoen in ruil voor feedback, reviews en doorverwijzingen

Je kunt deze sessie kosteloos volgen. In ruil daarvoor vragen we je ons te helpen deze sessie verder de wereld in te helpen of te optimaliseren door aan het einde jouw feedback of review te geven.

Veel kijkplezier!