Masterclass I: Inzicht in effectief gedrag van beïnvloedingsstijlen

In deze eerste gratis sessie worden de beïnvloedingsstijlen besproken. Verder gaat Jeanine Jansen tijdens de complete reeks dieper in op de basis van (zelf)management en (persoonlijk)leiderschap. Jeanine is een facilitator & coach op het vlak van persoonlijke effectiviteit en leiderschap. 

  • do 12 sep 2013 09:00 - 10:00
  • GratisImpact! Inzicht in effectief gedrag

Wat biedt deze reeks trainingen jou?

In deze eerste gratis training gaat het over beïnvloedingsstijlen. In de complete reeks van trainingen krijg je inzicht in de basis van (zelf)management en (persoonlijk)leiderschap. Hoe heb je als ondernemer maximale impact in interactie met jouw omgeving, zoals met het team of met jouw klanten? In 6 sessies krijg je scherp hoe je bijvoorbeeld in gesprekken sturing geeft aan resultaat en tegelijkertijd een positieve sfeer creëert. 

 

Hoe ziet het vervolgprogramma eruit?

Training I (Gratis - Schrijf je nu in):

Beïnvloedingsstijlen

 

Training II (€35,-)

Omgaan met conflicten

 

Training III (€35,-)

Slecht nieuws gesprekken

 

Training IV (€35,-)

Presenteren

 

Training V (€35,-)

Feedback geven & ontvangen

 

Training VI (€35,-)

Coaching

 

Hoe deelnemen aan deze masterclasses?

De reeks van trainingen van Jeanine Jansen zijn beschikbaar op twee verschillende manieren. In beide gevallen is de eerste training van deze reeks gratis te volgen. Hiervoor schrijf jij je in via onderstaande inschrijfknop.

 

Na de eerste gratis training kan je deelnemen aan de overige vijf trainingen uit deze reeks voor €35,- per sessie. Je kan je dan per training inschrijven om deel te nemen. Kijk hier voor het overzicht. 

 

Wil jij profiteren van extra benefits bij deze reeks van trainingen? Schrijf je dan in voor de complete reeks. Je betaalt hier slechts €149,- voor. 

 

Meer over de trainer