Introductie: Ondernemen met Social Media

In deze gratis introductie neemt trainer Remco Bron het social media landschap door en zoomt hij in op de verschillende netwerken, tools en mogelijkheden. De online training gaat van start met de 'social media rollercoaster' waarin je in sneltreinvaart een overzicht krijgt van het gehele landschap en de kansen die er voor ondernemers liggen.

  • di 28 mei 2013 9:00 - 11:00
  • GratisOndernemen met Social Media: wat zijn de kansen en valkuilen?

 

Wat bieden deze masterclasses jou?

Aan het einde van deze reeks masterclasses heb je een goed overzicht van het social media landschap. Je weet welke tools voor jou interessant kunnen zijn en begrijpt hoe deze werken. Door het 1-op-1 gesprek krijg je bovendien advies op maat afgestemd op jouw vragen of situatie.

Hoe ziet het programma eruit? 

In een reeks van masterclasses neemt trainer Remco Bron het social media landschap door en zoomt hij in op de verschillende netwerken, tools en mogelijkheden. 

De focus van de training is praktische toepasbaarheid van de tools te belichten zodat je er de volgende dag praktisch en effectief mee aan de slag kan. Bovendien zijn de verdiepingssessies doorspekt met de tips en tricks omtrent de verschillende netwerken en tools.

 

De masterclasses uit deze reeks zijn iedere dinsdag om 9:00 uur te volgen. Onderstaande onderwerpen komen in de reeks van deze masterclasses aan bod:

 

Introductie masterclasses (Gratis - schrijf je nu in!):

Introductie over het social media landschap

 

Masterclass I (€35,-):

Facebook effectiever inzetten

 

Masterclass II (€35,-):

Meer halen uit Twitter

 

Masterclass III (€35,-):

LinkedIn is meer dan online CV

 

Masterclass IV (€35,-):

De wereld van Google Plus

 

Masterclass V (€35,-):

Wat kan je met YouTube / Pinterest / Instagram / Tumblr

 

Masterclass VI (€35,-):

De juiste tools voor de juiste Social Media klus

 

Masterclass VII (€35,-):

Ieder succesvolle implementatie begint bij strategie

 

Bonus bij afname volledige reeks masterclasses:

Een persoonlijk 1-op-1 sessie met Remco Bron

Hoe deelnemen aan deze masterclasses?

De reeks van masterclasses van Remco Bron zijn beschikbaar op twee verschillende manieren. In beide gevallen is de introductie van deze reeks gratis te volgen. 

 

Na de eerste masterclass kan je deelnemen aan de overige zeven masterclasses uit deze reeks voor €35,- per sessie. Je kan je dan per masterclass inschrijven om deel te nemen. Kijk hier in het overzicht voor de eerstvolgende masterclass. Schrijf je voor deze introductie in via onderstaande inschrijfbutton. 

 

Wil jij profiteren van extra benefits bij deze masterclasses? Schrijf je dan hier in voor de complete reeks. Je betaalt hier slechts €199,- voor en je krijgt de mogelijkheid om een 1-op-1 sessie aan te vragen. In deze 1-op-1 sessie ga je samen met Remco dieper in op de Social Media van je eigen bedrijf. Schrijf je hiervoor in bij de complete reeks van deze masterclasses. 

 

Referenties over Yellow Walnut trainingen

Referenties over Yellow Walnut trainingen? Bekijk dan deze video en hoor hoe onze klanten de diensten van Yellow Walnut hebben ervaren. 

 

 

 

 

Meer over de trainer