Customer Journey

Na dit webinar kan je verder met jouw marketingstrategie. Die begint met de keuze Hoe jij je met jouw bedrijf gaat onderscheiden. Je beseft je dat focus zorgt dat je de juiste activiteiten uitvoert, zodat jouw doelen en doelstellingen worden bereikt. De marketingmix wordt behandeld en je krijgt inzicht welke communicatiekanalen voor jouw bedrijf kunnen worden ingezet en hoe je dit effectief kunt doen.

Dit webinar is te volgen op mijn.ondernemerstraining.nl

 • ma 19 sep 2016 16:00 - 17:00
 • Online
 • Webinar
 • Gratis 

Ontdek wat Marketing voor jouw bedrijf kan betekenen

Hoe je jouw product of dienst neerzet, in de ogen van jouw potentële klant, bepaalt de mate van jouw succes. In de module Marketing worden jouw vragen beantwoord zoals: Waarmee onderscheid ik me van mijn concurrenten? Hoe kan ik mijn product of dienst (slim promoten? Hoe bereik ik, zonder grote investeringen, mijn potentiële klanten? Na het volgen van deze sessie weet je:

 1. Waar een goed ondernemingsplan aan voldoet
 2. Hoe je omgaat met je sterke en zwakke punten
 3. Wat voor type ondernemer jij bent
 4. Weet je hoe je jouw missie, visie en doelen scherpt houdt
 

Door Coen van Delft, expert op het gebied van marketing

Coen van Delft is marketing- en social media expert. Na jarenlang als marketing manager van grote bedrijven veel te hebben gedaan voor het MKB, besloot Coen een jaar geleden om voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is Coen niet alleen de oprichter van Wijstarten.nl maar ook mede-initiatiefnemer van deze Online Starterstraining.

 

Coen is het schoolvoorbeeld van een goede Business Developer: ideeën uitwerken, samenwerkingen opzoeken en marketing operaties opzetten. Deze kennis en ervaring gebruikt Coen in zijn trainingen om jou te helpen een goede marketing strategie neer te zetten. 

 

Volg de complete Online Starterstraining

De module "Jouw Marketing Strategie" is een van de modules van de Online Starterstraining. Wil je het volledige programma van de Online Starterstraining zien, klik dan hier.

 

Volg de complete Online Starterstraining voor een snelle en succesvolle start:

 • Ga goed van start met behulp van de persoonlijke begeleiding door ervaren specialisten en ondernemers.
 • Voorkom onnodige hindernissen door je bewust te worden van alle facetten van het startende ondernemerschap. 
 • Versterk jouw business met kennis over onderwerpen als klanten werven, marketing en social media.
 • Interacteer met andere ondernemers en vergroot je netwerk.
 • Draai snelle omzet door in korte tijd de basis van je bedrijf goed neer te zetten.  

 

Wat anderen over de Online Starterstraining zeggen

"Ik zou elke startende ondernemer aanraden om mee te doen met de Online Starterstraining. Het is enorm waardevol als je je bedrijf direct goed neerzet. Dat betaalt zich altijd terug." - Hans Biesheuvel, initiatiefnemer ONL voor ondernemers

 

"Juist ondernemers staan garant voor innovatie en groei. PZO ondersteunt iedere starter om deze training te doorlopen. Ondernemen is een vak. Een gedegen voorbereiding om als zzp'er te starten moedigt PZO zeer aan." - Esther Raats-Coster, voorzitter Platform Zelfstandige Ondernemers

 

"Bij elke expeditie vraag ik mij af of de deelnemers de oprechte ambitie hebben om het te willen met alles wat erbij hoort. Succesvol zijn, wil iedereen. De vraag is of je het ook wil worden. Dat vraagt een diepe investering in je voorbereiding en groei. Keihard aanpakken en focussen. Durven kiezen in je leven."  - Marc Cornelissen, expeditieleider en ondernemer