Lessen van Startupbootcamp door co-founder Ruud Hendriks

Hoe laat je je bedrijf groeien? Hoe vind je investeerders? Hoe verhoog je jouw productie? Hoe maak je de juiste strategische keuzes? Topondernemer en co-founder van Startupbootcamp Ruud Hendriks deelt zijn kennis tijdens deze online sessie. Geschikt voor startups, groeiondernemers en investeerders. Kijk dit webinar nu terug!  

  • ma 24 mrt 2014 16:30 - 23:00
  • Online
  • Webinar
  • GratisWaarom meedoen?

Ontvang tips over hoe je jouw bedrijf in deze tijd sneller en beter kan laten groeien.

Krijg toegang tot kennis uit een top accelerator programma.

Laat je inspireren door een topondernemer. 

Ontvang antwoord op jouw vraag van Ruud Hendriks.

 

Ruud Hendriks is mede-oprichter van Startupbootcamp Global dat jaarlijks in Kopenhagen, Dublin, Amsterdam, Berlijn en Haifa de groei van bijna 100 nieuwe high-tech bedrijven versnelt. In deze sessie gaat Annette Wassenaar, co-founder van Yellow Walnut, in gesprek met Ruud over de belangrijkste lessen die we kunnen leren uit het succesvolle accelerator programma. Meer over Ruud Hendriks.

Voor wie is deze online live sessie bedoeld?

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die wil profiteren van de lessen die Ruud Hendriks tijdens het begeleiden van 100-en startups binnen het accelerator programma van Startupbootcamp met vallen en opstaan heeft geleerd. Voor startups en groeiondernemers die al langer actief zijn en willen weten hoe ze sneller en beter kunnen groeien. En investeerders die willen leren hoe ze door een strenge selectie hun risico's kunnen beperken en hun rendement kunnen verhogen.