Game changers, de bedrijven van de toekomst

Ondernemer Bernd Damme neemt je mee in de wereld van morgen en laat zien hoe je met deze snel veranderende wereld een game changer kunt worden. Want wat kun je leren van de jonge honden? Hoe stellen ze een topteam samen, met welke strategie exploreren ze nieuwe markten en hoe kan jezelf weer de teugels in handen nemen? Kijk dit webinar nu terug!

  • do 15 jan 2015 16:30 - 17:30
  • Online
  • Webinar
  • GratisWaarom meedoen?

Met internet kunnen we tegenwoordig over heel de wereld samenwerken. Ondernemer Bernd Damme neemt je dan ook mee in de wereld van morgen en laat zien dat 'business model innovatie' broodnodig is. Want wat kun je leren van de jonge ondernemers? Hoe stellen ze een topteam samen, met welke strategie exploreren ze nieuwe markten en hoe kan jezelf weer de teugels in handen nemen? Tot slot deelt hij vijf nieuwe kansen waar je morgen op kan inspelen en die het verschil kunnen gaan betekenen in de toekomst. Durf je de uitdaging aan?

  • Ontdek wat we kunnen leren van de 'jonge honden'
  • Ontvang tips over kansen waar je morgen nog op in kunt spelen
  • Laat je inspireren door de ervaringen van een rasondernemer

 

Meer informatie over het webinar

Jonge ondernemers werken over de hele wereld samen via internet. Niet omdat het hip is maar omdat (internet)technologie the game changer is van ons decennium. Zonder je ultiem te focussen op de paar elementen waarin jouw bedrijf zich wereldwijd tot de beste kan meten, is de strijd verloren. Andere activiteiten kun je beter overlaten aan andere bedrijven en landen! Waarom? Omdat zij het goedkoper, sneller en beter kunnen. Zodat jouw bedrijf zich kan richten op 'het verschil' maken zonder ruis en zonder zware lasten. Deze nieuwe aanstormende generatie krijgt het de laatste jaren voor elkaar om met wereldwijde impact markten te veroveren. In no-time en en met beperkte middelen. Of dit nu gaat om social media (Facebook / Instagram), muziek (Spotify), drukwerk (Drukwerkdeal) of travel (Airbnb) de gevestigde orde word permanent uitdaagt op een schaal die zich niet eerder voordeed. 

De wereld veranderd echter sneller dan de decennia ervoor en om een game changer te worden is het meer dan eens nodig om met een sterk en dynamisch businessmodel de markt te betreden. Bernd neemt je dan ook mee in de wereld van morgen en laat zien dat business model innovatie broodnodig is. Want wat kun je leren van de jonge honden? Hoe stellen ze een topteam samen, met welke strategie exploreren ze nieuwe markten en hoe kan jezelf weer de teugels in handen nemen? 

Hiermee wapen je voor een nieuw tijdperk. En waarin elke industrie, voor zover dat nog niet gebeurd is, op de kop komt te staan. Hoe kun je daar op voorbereiden? En hoe zorg je dat je bij de winnaars hoort? Dat en meer zal hij aan de hand van spraakmakende voorbeelden en video fragmenten delen. Tot slot deelt hij vijf nieuwe kansen waar je morgen op kan inspelen en die het verschil kunnen gaan betekenen in de toekomst. Durf je de uitdaging aan?