De impact van Google Glass & wearable computing voor ondernemers

Zitten nu alleen de 'geeks' nog met een Google glass, in de toekomst iedereen. Wat heeft dit voor impact op organisaties, consument en jou als ondernemer? Trainer Remco Bron schetst hoe de toekomst van contextuele informatie eruit ziet. Middels inspirerende voorbeelden laat hij zien wat eraan komt en welke veranderingen we ons klaar voor kunnen maken. 

  • di 22 apr 2014 16:00 - 23:00
  • Online
  • Webinar
  • GratisWaar gaat dit webinar over?

Wil je als organisatie overleven dan moet je relevant zijn. Voor de consument, voor je werknemers, voor iedereen om je heen. Dat betekent de juiste data op de juiste tijd verspreiden. Dit is een nieuwe manier van denken en doen die met de dag belangrijker wordt.

 

Gelukkig wordt relevant zijn ook steeds makkelijker gemaakt. We kunnen meer te weten komen over elkaar doordat we ook veel meer met elkaar delen. Zo kunnen we bijvoorbeeld met iBeacon (een nieuwe functie voor smartphones en is bedoeld om op korte afstand met klanten te communiceren) weer de klant persoonlijk welkom heten en advies geven maar dan via de smartphone of in de toekomst via Google Glass.

 

De focus van dit webinar is de revolutie die door wearable computing en sensors te weeg zal worden gebracht en de impact die dit zal hebben op organisaties, de consument, de maatschappij en dus voor ons als ondernemer.

 

Waarom meedoen aan dit webinar?

Ben jij een ondernemer die op de hoogte wil blijven van en in wilt spelen op nieuwe mogelijkheden, schrijf je dan nu in voor dit webinar. Er is namelijk een beperkt aantal plaatsen.

 

→ laat je inspireren door een gepassioneerd spreker en ondernemer in de nieuwe technologie (in bezit van een Google glass!),

→ ontvang tips over hoe je met jouw onderneming kan inspelen op deze revolutie van wearable devices.

→ en krijg antwoord op jouw persoonijke vraag over wearable devices and computing.