← Terug naar overzicht

Deelnemers Startupbootcamp Amsterdam 2014 bekend!

yellow walnut startupbootcamp ruud hendriks

Startupbootcamp Amsterdam kondigde vorige week de resultaten van de ‘Final Selection Days’ aan. Uit meer dan 700 aanmeldingen zijn uiteindelijk 11 teams door de strenge selectieprocedure gekomen. Deze startups zullen vanaf april beginnen aan het intensieve 3 maanden durende acceleratie-programma. 

Startupbootcamp is een Europees accelerator-programma met vestigingen in Amsterdam, Berlijn, London, Eindhoven, Kopenhagen, Istanbul en Tel-Aviv. Startupbootcamp bouwt een internationaal ecosysteem voor startende tech ondernemingen zodat zij in 3 maanden kunnen bereiken waar andere bedrijven 18 maanden voor nodig hebben.

De geselecteerde deelnemers voor Startupbootcamp Amsterdam-editie 2014 zijn:

 1. Formtaste Innovations (Slovenië)
 2. Giaura (Nederland)
 3. Iristrace (Spanje)
 4. LeapFunder (Nederland)
 5. Proctor2me (Nederlands)
 6. SendCloud (Nederland)
 7. Signatur.it (Spanje)
 8. TripRebel (Duitsland)
 9. Ukky (Nederland)
 10. Undagrid (Nederland)
 11. Wagaduu! (Argentinië)

Nieuwsgierig naar Startupbootcamp? Kijk het webinar ‘Lessen van Startupbootcamp door Ruud Hendriks‘ terug!

 

 • The 1200 Noord Brabant

  Wij feliciteren de 11 geselecteerde deelnemers aan het startup bootcamp Amsterdam. Maar de 689 start-ups die niet in aanmerking zijn gekomen mogen deelnemen aan The 1200 Startup programma (www.the1200.com) , waar in zes stappen de fundamenten voor succes, financiering en verdienmodellen wordt gebouwd. Wij werken graag samen met Yellow Walnut om elke startup de begeleiding te geven die ze verdienen.

  Met vriendelijke groet,

  David Berg
  The 1200 & Crowdfunding Europe

Webinars

Ontdek Yellow Walnut! Krijg direct toegang tot inspirerende en informatieve webinars in ruil voor feedback, een review of een referral.

Ontvang de nieuwsbrief