← Terug naar overzicht

De Amersfoortse lanceert platform Doorgaan.nl

Doorgaan.nl

Verzekeraar De Amersfoortse heeft een nieuw platform gelanceerd; Doorgaan.nl. Ondernemers krijgen hier de kans om aan investeerders en het grote publiek hun idee te presenteren en financiering op te halen. De Amersfoortse investeert ook zelf actief mee, dit gaat op basis van likes & shares die de ideeën op het platform krijgen. Hier trekt De Amersfoortse € 2 miljoen voor uit.

Naast het bieden van een platform helpt De Amersfoortse de ondernemers die hun idee neerzetten ook met het maken van een filmpje. Op deze manier kan er makkelijk reclame worden gemaakt, met het doel binnen de gestelde termijn het bedrag binnen te halen. Een manier om reclame te maken voor de ondernemers, maar ook voor Doorgaan.nl zelf.

Je kan als startende ondernemer meedoen, maar ook bestaande ondernemingen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een doorstart of nieuwe ideeën willen ontwikkelen kunnen zich bij het platform aansluiten. De projecten kunnen worden toegevoegd met een bedrag tot € 2 miljoen. Wel zal de focus op projecten liggen met een kleiner budget, namelijk tot € 250.000 .

Benieuwd naar dit platform om geld op te halen of juist op zoek naar een project om in te investeren? Neem dan een kijkje op Doorgaan.nl.

Webinars

Thema's

Ontvang de nieuwsbrief