← Terug naar overzicht

“The Employer Brand”, laat nieuw talent verliefd worden op jouw onderneming

The employer brand

Het blijft altijd een uitdaging voor bedrijven en ondernemingen om nieuw talent te vinden dat binnen het bedrijf past. Door de grote vraag naar gekwalificeerde mensen ontstaat er veel competitie onderling bedrijven naar nieuwe ‘talenten’. Hoe trek je als onderneming dan nieuw talent aan?

 

Vroeger waren het de nieuwe talenten die zich aanboden, tegenwoordig moet je als bedrijf harder op zoek. Hier komt ‘The Employer Brand’ om de hoek kijken. De nieuwe talenten moeten hart en ziel voor jouw onderneming hebben Dit is namelijk de meest productieve werknemer die je kan hebben. Het zal de klantbeleving naar een hoger niveau brengen. Laat men daarom verliefd worden op je onderneming en/of merk. Dit verhoogt de ‘engagement’ die werknemers hebben en dit heeft positief effect op de groei van je bedrijf. Deze video laat goed zien wat het effect van de juiste ‘talenten’ binnen jouw onderneming betekenen.

Meer inspirerende video’s en tips over ondernemen? Schrijf je dan nu in bij Yellow Walnut en ontvang elke week onze nieuwsbrief.

Webinars

Thema's

Ontvang de nieuwsbrief