Lancering online debiteurenbeheer i.s.m. Vesting Finance

Geplaatst op 11 feb 2014

Yellow Walnut Legal is vandaag een samenwerking aangegaan met Vesting Finance, een gerenommeerde partij op het gebied van credit management en debiteurenbeheer. Yellow Walnut Legal klanten met een ‘Extra’ abonnement kunnen daardoor vanaf vandaag gebruikmaken van een extra service, ‘Debiteurenbeheer’. Deze uitbreiding op het abonnement houdt het volgende in: kosteloos vorderingen aanleveren en checks uitvoeren op potentiële klanten en/of partners. Eenvoudig én online te regelen.

Vordering
Je kent het wel: een klant die maar niet betaalt. Vanaf nu hoef je hier zelf niet meer achteraan, want Yellow Walnut Legal helpt jou bij het innen van vorderingen. Je kunt kosteloos vorderingen aanleveren via het online systeem, 24 uur per dag en 7 dagen per week.


Checks

Een belangrijk aspect om onbetaalde facturen te voorkomen, is te weten met wie je zaken doet. Via Yellow Walnut Legal kun je ‘checks’ uitvoeren op klanten en/of mogelijke partners. Om jou van het beste advies te kunnen voorzien, wordt er gebruikgemaakt van een aantal gecombineerde databronnen. Zo beschik je altijd over de meest actuele informatie in een duidelijk en overzichtelijk rapport.


Meer informatie over de ‘Debiteurenbeheer’ service van Yellow Walnut Legal vind je hier.