Online Masterclass: Social Media

Geplaatst op 1 mei 2013

social media strategie

Op 28 mei kun je thuis of op kantoor een gratis online training van Yellow Walnut voor ondernemers volgen. Ondernemen met social media: wat zijn de kansen en valkuilen? 

 

In een reeks van masterclasses neemt trainer Remco Bron het social media landschap door. Hij zoomt in op de verschillende netwerken, tools en mogelijkheden. De online training gaat in de eerste sessie van start met de 'social media rollercoaster'. Hierin krijg je in sneltreinvaart een overzicht van het gehele landschap en de kansen die er voor ondernemers liggen. Vervolgens kan je in de online verdiepingssessies meer te weten komen over de netwerken en tools, de kansen die deze bieden en de mogelijkheden voor ondernemers.

 

Remco Bron heeft passie voor nieuwe technologie en de praktische rol die deze speelt in het dagelijks leven. Remco is oprichter van een aantal internet startups en adviseert organisaties over het effectief gebruik van internet en social media. Met zijn internationale achtergrond en heldere kijk op de nieuwste trends enthousiasmeert en inspireert Remco over het praktisch en succesvol toepassen van technologie en social media.

 

Wil je deze masterclass bijwonen? Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven.