Gratis online training Werkkapitaal

Geplaatst op 26 apr 2013

Op 27 mei om 20:00 kun je gratis de eerste sessie van de training "Hoe gebruik ik mijn Werkkapitaal optimaal" voor ondernemers volgen. Deze training is online en kun je dus vanaf elke locatie volgen. 

 

Deze sessie is de eerste uit een reeks van zes sessies waarin je als ondernemer leert om inzicht te krijgen in de financien van  jouw bedrijf. Je leert de financienen van jouw bedrijf beter beheersbaar te maken en effectiever te kunnen sturen. Daarnaast ontvang je 3 maanden afterservice van de trainer en kun je de trainer per email vragen stellen over jouw financiele huishouding.  

 

Roland ten Pas is 30 jaar werkzaam binnen het vakgebied van Credit & Financial management. Na een aantal functies als credit manager is hij in 1998 als ondernemer gestart. Hij heeft een opleidingsinstituut opgezet op gebied van Credit Management en heeft een organisatie voor interim management opgebouwd voor Credit Management, Finance en ICT. Vanaf 2005 is hij als management consultant, business developer en interim manager werkzaam geweest bij diverse organisaties op gebied van Finance en business development. Sinds 1998 is hij trainer en heeft hij veel samengewerkt met banken en MKB om met name het midden en kleinbedrijf te ondersteunen in hun uitdagingen. 

 

Wil je deze eerste sessie gratis bijwonen? Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven.