Yellow Walnut in de pers!

Geplaatst op 15 mei 2013

De launch van Yellow Walnut bleef niet onopgemerkt voor ondernemers. Onder andere Sprout, BNR, NUzakelijk en Young Startup besteedde aandacht aan de lancering.

 

BNR

Yellow Walnut had een radiointerview bij BNR in het programma Zakendoen met. Het zakelijke actualiteiten programma van BNR waarin topondernemers hun laatste zakelijke successen delen. Luister het interview hier terug.

 

Sprout

Een dag van tevoren kondigde Sprout de launch van Yellow Walnut al aan in een nieuwsupdate. Later plaatsten zij een uitgebreid interview met Yellow Walnut. Lees het interview hier.

 

NUzakelijk

Op NuZakelijk is een interview te lezen met de founders van Yellow Walnut. Hierin vertellen ze onder anderen hoe Yellow Walnut ontstaan is, wat hun drijfveer is en wat de doelen van Yellow Walnut zijn. Lees het interview hier.

 

Young Startup

Op Young Startup verscheen een artikel over de online diensten van Yellow Walnut. Ook het filmpje over Yellow Walnut is op Young Startup te zien.

 

 Emerce

Op Emerce is het officiele persbericht van Yellow Walnut te lezen. Hierin worden ook alle online diensten van Yellow Walnut toegelicht. Lees het persbericht hier.