rechtsbijstand voor ondernemers

Yellow Walnut Legal

Voor veel ondernemers is het uurtarief van een advocaat of jurist te hoog. Juridisch advies voor ondernemers wordt daardoor vaak te laat ingeschakeld, waardoor jouw onderneming in problemen kan komen. Bij Yellow Walnut Legal deel jij een team van huisjuristen met andere ondernemers. Al vanaf € 25 per maand heb jij daardoor altijd toegang tot juridisch advies. Meld je nu aan en binnen 5 minuten heb je toegang tot je eigen huisjurist.

Vraag juridisch advies

 

 Referenties Yellow Walnut Legal

 

 

rechtshulp

“...Wat ik vernieuwend vind aan het concept van Yellow Walnut Legal is dat het makkelijk toegankelijk is, dat ze snel reageren ... maatwerk kunnen leveren en dat alles digitaal gaat. En dat voor een goede betaalbare prijs.”

Jarcine Spaander, King Arthur Groep

"Yellow Walnut Legal heeft ons geholpen met het opstellen van contracten. Het is altijd prettig om daar iemand met een juridische achtergrond eens goed naar te laten kijken en zo’n contract waterdicht te maken... Heel concreet, ik kon er echt wat mee."

Gerben van Kalsbeek,
Flow Fitness

"Ik heb gekozen voor Yellow Walnut omdat het voor zover ik nu weet de beste manier is om toegang te krijgen tot dergelijke diensten op een flexibele manier."

Diederik Hudig,
H Seed Capital