← Terug naar overzicht

Beat the Index; Hoe versla jij jouw concurrent?

Een warme zomeravond was dinsdag 30 juni 2015 het decor van de eerste editie van Beat the Index; ZZP Summer Gathering. Een event waar voor freelancers, ZZP’ers en andere ondernemers ruimte was om met elkaar in gesprek te gaan over de trends binnen het (z)zp werk in 2015 en hoe politici jou als (z)zp’er kunnen helpen of juist niet.

Zelfstandigen passen niet binnen hokjes
Als start van het evenement vond er een interactief debat plaats waar Marianne Poot (VVD Amsterdam) en Henk Wesselo (Voorzitter van FNV Zelfstandigen) aan deelnamen. Waar normaal een verhitte discussie kan plaatsvinden, kwamen hier bij de verschillende topics al snel naar voren dat er voor de ondernemers in Nederland wel degelijk verandering moet plaatsvinden. Namelijk het verlagen van de regeldruk.

BTI15

Drinks & Beats
Om de naam van het event eer aan te doen verwelkomde op het dakterras van B. Amsterdam de DJ alle aanwezigen met aangename beats. De bovenste knoopjes gingen los en in het zonnetje werd onder genot van drinks and bites het debat nog eens nabesproken. Nieuwe inzichten wat betreft de trends op de markt van de (z)zp’ers en waar ga jij je op onderscheiden wanneer we kijken naar de concurrent?

BTI15

En die kans grepen een aantal ondernemers direct! Want op een event met bijna 150 aanwezigen willen ondernemers zichzelf het liefst aan zoveel mogelijk mensen laten horen. Door middel van pitch momenten konden deze ondernemers hun verhaal houden.

BTI15

Er werden handen geschud, contactgegevens uitgewisseld en ook geproost op nieuwe ideeën en samenwerkingen. Het mooiste wat uit een event zoals Beat the Index kan voortvloeien. Wat ons betreft een geslaagde eerste editie. Bekijk hier het volledige fotoverslag van Beat the Index 2015. To be continued…

BTI 15

Beat the Index werd georganiseerd door TruQu, Freelance.nl, Brand New Day, IT-Staffing en de Online Ondernemerstraining.

 

Webinars

Thema's

Ontvang de nieuwsbrief