← Terug naar overzicht

“Nieuwe lunchroom biedt ‘Moore’ met nieuw en innovatief concept in hartje Rotterdam!”

Paul Bakker en Eline Moor zijn twee enthousiaste ondernemers die al twee jaar bezig zijn om Rotterdam en omstreken kennis te laten maken met een nieuw concept op de Westblaak in Rotterdam. Paul heeft na zijn opleiding tot horecaondernemer ruime ervaring binnen de horeca en de financiële wereld opgedaan in loondienst. Maar is nu dan toch echt aangekomen om zijn eigen visie uit te dragen in zijn eigen concept, genaamd Baker&Moore.

In deze nieuwe lunchroom moet het mogelijk worden om even rustig wat te eten, je bestelling mee te nemen of zelfs te werken (door de aanwezigheid van vele stopcontacten en supersnel WiFi!)

Door het concept ‘Create it Yourself’ wordt het mogelijk jouw eigen sandwich, slow juice en ontbijt samen te stellen tot in het kleinste detail; liever een door de chef geselecteerde ´Baker&Moore’ special? Dan kan dat natuurlijk ook! Doordat je kiest uit alle verse producten die je ziet liggen is het direct duidelijk wat er op je bord komt te liggen. Jouw creatie wordt binnen een mum van tijd gemaakt, waardoor je niet lang hoeft te wachten op de bestelling.

´Je mise&place is je beste vriend´, dit was één van de eerste dingen wat Paul leerde toen hij voor het eerst in de keuken stond. Dit is meegenomen in de voorbereidingen van het opzetten van Baker&Moore. Actief meedoen aan de ‘online starterstraining’, het volgen van cursussen en daarnaast veel tijd en aandacht besteden aan het businessplan. Dit heeft er voor gezorgd dat er inmiddels scherpe afspraken staan met toekomstige investeerders en leveranciers. Maar ook het feit dat een gedeelte van de financieringsbehoefte door Qredits gefinancierd wordt.

Bij een nieuw concept hoort uiteraard ook een innovatieve manier van financiering, dus het laatste deel van de financiering willen de twee doelbewust ophalen via Crowdfunding. De campagne is pas net gestart en bijna 30% van het bedrag is al binnen; dus zou je mee willen doen tegen eeuwige dank, een plekje op onze fanpage, wat lekkers in onze toekomstige zaak en voor het rendement van 27,5%, check dan snel www.crowdaboutnow.nl/bakerandmoore!

Webinars

Thema's

Ontvang de nieuwsbrief