Faillissement

Heb jij te maken met een faillissement? Of gaat jouw leverancier failliet? Dan is het belangrijk de te nemen stappen goed in kaart te hebben, en jouw rechten en plichten te weten. Yellow Walnut Legal helpt jou hier op een laagdrempelige manier bij. Al vanaf € 39 per maand toegang tot juridisch advies, ook voor advies en hulp bij een faillissement. Meld je nu aan en binnen 5 minuten heb je toegang tot je eigen huisjurist.

 
Nu Aanvragen

faillissement

Wat zijn mijn rechten en plichten bij een faillissement?

Dreigt een faillissement van jouw onderneming? Of die van een van jouw leveranciers of klanten? Dan is het belangrijk te weten hoe je hier mee omgaat. Zorg dat je van tevoren weet hoe je dit aanpakt. Of als het plotseling komt, bijvoorbeeld bij een faillissement van een klant, zorg dan dat je weet hoe jij jouw nog openstaande facturen kan innen. Het is in alle gevallen van een (al dan niet dreigend) faillissement belangrijk om te weten wat jouw rechten en plichten zijn, en welke stappen jij moet nemen. Yellow Walnut Legal kan jou hierbij helpen met juridisch advies voor ondernemers.

 

Om een faillissement van jouw eigen onderneming te voorkomen is één van de belangrijkste zaken dat je jouw debiteurenbeleid goed regelt. Verstuur facturen tijdig en als een klant niet op tijd betaalt, zet dan direct jouw vorderingsprocedure in. Bel de klant en stuur een herinnering. En, geef geen geld uit dat je niet hebt, of niet zeker bent op korte termijn te ontvangen.

 

Kan je wel wat hulp gebruiken? Want hoe pak je het aan, wat zijn jouw rechten en plichten? Sluit dan nu online een abonnement af en wij helpen jou direct. Geen juridisch advies meer nodig daarna? Geen probleem, het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

Referenties over Yellow Walnut Legal? Klik hier.

 

Arbeidsovereenkomst | Aanmaning | Rechtsbijstand


Yellow Walnut uitgelicht in de pers door: