Ondernemers over Yellow Walnut Legal

Tom Vogel, Yummm! Concepts

icon

"Als kleine ondernemer is juridische ondersteuning kostbaar en lijkt het vaak onhaalbaar om met enige regelmaat een jurist in te schakelen, terwijl dit cruciaal is om je als ondernemer te behoeden voor onaangename verrassingen. Met Yellow Walnut Legal kunnen we contracten en overeenkomsten kort screenen en kunnen we snel inschatten waar de risico's zitten."

Gerben van Kalsbeek, Flow Fitness

icon

"Yellow Walnut Legal heeft ons geholpen met het opstellen van contracten. Het is altijd prettig om daar iemand met een juridische achtergrond eens goed naar te laten kijken en zo’n contract waterdicht te maken... Heel concreet, ik kon er echt wat mee."

Jarcine Spaander, King Arthur Groep

icon

“...Wat ik vernieuwend vind aan het concept van Yellow Walnut Legal is dat het makkelijk toegankelijk is, dat ze snel reageren ... maatwerk kunnen leveren en dat alles digitaal gaat. En dat voor een goede betaalbare prijs.”

 

Referenties Yellow Walnut Legal

Een aantal ondernemers vertelt over hoe zij Yellow Walnut Legal bij hun dagelijkse zaken inzetten. Bijvoorbeeld bij het nakijken van contracten, bij arbeidsrecht of bij andere juridische kwesties
waar je als ondernemer mee te maken kan krijgen.

 

referenties yellow walnut legal 


Yellow Walnut uitgelicht in de pers door: