Juristen

Jurist nodig? Voor veel ondernemers is het uurtarief van een advocaat of een jurist helaas te hoog. Ondernemers schakelen daardoor juristen vaak te laat in, waardoor hun onderneming in de problemen kan komen. Bij Yellow Walnut Legal deel jij een team van juristen met andere ondernemers. Daarmee heb je vanaf € 39 per maand altijd toegang tot een deskundige jurist. Meld je nu aan en krijg binnen 5 minuten toegang tot je eigen huisjurist.

 
Nu Aanvragen

Alle juristen van Yellow Walnut Legal zijn ervaren en oplossingsgericht

Over de juristen

Elk jurist van Yellow Walnut Legal heeft een rechtenstudie afgerond en heeft ruime ervaring op juridisch gebieden die relevant zijn voor ondernemers. Verschillende specialismes zijn vertegenwoordigd, waaronder het ondernemingsrecht, vastgoedrecht en arbeidsrecht. Wetten waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Onze juristen hebben al honderden ondernemers geholpen en hebben verstand van zaken. Zij kunnen zich in jouw situatie verplaatsen en jou daarmee een goed juridisch advies geven.

 

De juristen van Yellow Walnut Legal komen onder meer van advocatenkantoren, het bedrijfsleven of uit de publieke sector. Hierdoor is een breed scala aan ervaring beschikbaar om ondernemers optimaal te kunnen adviseren op verschillende gebieden. Een selectiecriterium bij het aannemen van een jurist is dat hij of zij deskundig en oplossingsgericht kan adviseren. Erg belangrijk bij het geven van goed juridisch advies voor ondernemers.

 

Jij kunt voordelig profiteren van deze expertise en ervaring. Waarom zou je nog langer rond blijven lopen met juridische vragen? Stop met twijfelen en vertrouw op de juristen van Yellow Walnut Legal. Je steekt je tijd en energie toch liever in je eigen onderneming?

Lees meer over het Yellow Walnut Legal abonnement.

 

 

juristen


Yellow Walnut uitgelicht in de pers door: