Arbeidsovereenkomst voorbeeld

Wil jij een goed arbeidsovereenkomst voorbeeld? Bij Yellow Walnut Legal kan jij deze gratis downloaden. Een handige tool die jou als ondernemer helpt bij het opstellen van een contract voor je werknemer. Meld je nu gratis aan en krijg direct toegang tot een arbeidsovereenkomst voorbeeld. Aanmelden is binnen 2 minuten geregeld.

 
Nu gratis downloaden

arbeidsovereenkomst voorbeeld

Een arbeidsovereenkomst voorbeeld helpt je op weg

Een arbeidsovereenkomst voorbeeld helpt jou bij het opstellen van een contract voor je personeelsleden. Een handige tool en naslagwerk om je vast op weg te helpen. Het is ook mogelijk een dergelijke overeenkomst mondeling af te spreken. Echter, het is dan lastig om zaken te controleren en hierdoor kunnen misverstanden ontstaan. Daarom heeft het de voorkeur om een arbeidsovereenkomst schriftelijk vast te leggen. Meestal is dit ook verplicht, bijvoorbeeld als dit in de cao is afgesproken. 

 

Je hebt te maken verschillenden aspecten van de Nederlandse wet. Een aantal elementen moet altijd aanwezig zijn in een arbeidsovereenkomst. Alle wettelijke elementen, en meer, zijn in het arbeidsovereenkomst voorbeeld dat Yellow Walnut ter beschikking stelt opgenomen. Denk goed na over zaken als proeftijd, looptijd, opzegtermijn, vakantiedagen, verlof en overuren. Het is aan te raden om deze zaken vooraf te bespreken en goed vast te leggen om later een eventueel arbeidsconflict te voorkomen. De kosten hiervan kunnen namelijk aardig oplopen.

Meld je (gratis) aan bij Yellow Walnut. Vervolgens kan je gratis het arbeidsovereenkomst voorbeeld downloaden in jouw eigen inlog omgeving ‘Mijn Yellow Walnut’ (ga binnen 'Community' naar 'Voorbeeld documenten').

 

Naast een arbeidsovereenkomst voorbeeld, vind je hier ook een businessplan voorbeeld, een voorbeeld offerte, een voorbeeld factuur, een geheimhoudingsverklaring en een ondernemingsplan voorbeeld.


Yellow Walnut uitgelicht in de pers door: