voorbeeld offerte

Voorbeeld offerte

Wil jij een voorbeeld offerte als hulp bij het opstellen van jouw offerte? Yellow Walnut biedt jou deze kosteloos aan. Meld je nu gratis aan en krijg direct toegang tot een voorbeeld offerte en nog veel meer documenten en diensten voor ondernemers. Aanmelden kost slechts 2 minuten.

Nu gratis downloaden

Kom goed voor de dag met gebruik van deze voorbeeld offerte

Als je net bij een potentiële klant bent geweest is de kans groot dat hij of zij eerst een offerte van jou wil. Een voorbeeld van een offerte helpt hierbij. Ons voorbeeld is makkelijk in te vullen en zorgt ervoor dat jij alles opneemt wat van belang kan zijn bij het doen van een offerte. Onder meer rekening houdende met geldigheidstermijnen van jouw offerte, de kosten die jij verwacht te maken en de duur van de opdracht.

 

Een offerte is eigenlijk een visitekaartje van jouw bedrijf, om die reden is het verstandig deze zorgvuldig op te stellen zodat je als ondernemer goed voor de dag komt. Een voorbeeld offerte is een nuttig hulpmiddel als je nog geen of weinig ervaring hebt met het opstellen van een prijsopgaaf voor een opdrachtgever. Dit document kan tevens dienst doen als checklist voor de meer ervaren ondernemers.

 

Meld je (gratis) aan bij Yellow Walnut. Vervolgens kan je gratis een voorbeeld offerte downloaden in jouw eigen inlog omgeving ‘Mijn Yellow Walnut’ (ga binnen 'Community' naar 'Voorbeeld documenten').

 

Naast een offerte, vind je hier ook een businessplan voorbeeld, een marketingplan voorbeeld, een voorbeeld factuur, een geheimhoudingsverklaring en een ondernemingsplan voorbeeld.

Meld je nu gratis aan en ontdek waarom andere ondernemers meedoen!