voorbeeld factuur

Voorbeeld factuur

Heb jij een voorbeeld factuur nodig? Bij Yellow Walnut is dit gratis te downloaden. Meld je nu gratis aan en krijg direct toegang tot een voorbeeld factuur en nog meer documenten. Aanmelden doe je binnen 2 minuten.

Nu gratis downloaden

Kies voor een professionele indruk met gebruik van een voorbeeld factuur

Een goede factuur dient te voldoen aan een aantal kenmerken waarbij rekening wordt gehouden met de geldende wet- en regelgeving. Ook wil je dat de factuur professioneel overkomt, en makkelijk aan te passen is met bijvoorbeeld jouw logo en bedrijfsgegevens. Een rekening die je als ondernemer stuurt is tegelijkertijd een visitekaartje en een stukje branding. Een incorrecte factuur kan in zekere mate imagoschade opleveren, dus is het belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. Zo weet jij zeker dat alles klopt en laat je een goede indruk achter bij jouw opdrachtgever. En dat schept weer kansen voor toekomstige samenwerking en positieve mond-tot-mondreclame.

 

De voorbeeld factuur van Yellow Walnut voldoet aan eisen van een professionele factuur, en aan de eisen die de overheid stelt. Handig als je eigenlijk geen idee hebt hoe je een nota moet opstellen, of te gebruiken als een checklist als je er even niet meer uit komt. 

 

Meld je (gratis) aan bij Yellow Walnut. Vervolgens kan je gratis een voorbeeld factuur downloaden in jouw eigen inlog omgeving ‘Mijn Yellow Walnut’ (ga binnen 'Community' naar 'Voorbeeld documenten').

 

Naast een factuur, vind je hier ook een businessplan voorbeeld, een marketingplan voorbeeld, een voorbeeld offerte, een geheimhoudingsverklaring en een ondernemingsplan voorbeeld.   

Meld je nu gratis aan en ontdek waarom andere ondernemers meedoen!